Prinny Presents NIS Classics Volume 2 (Deluxe Edition) Nintendo SWITCH

59,99 €
54,99 €
Cena bez DPH: 45,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 439107
NISEN dabing

Prinny Presents NIS Classics Volume 2 (Deluxe Edition) [NSW]

Návrát po 10+ rokoch!

Dve akciou nabité RPG klasiky sa vracajú po vyše desiatich rokoch! >hr> Zažite Makai Kingdom: reclaimed and Rebound (teraz s novým obsahom) a ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman na moderných platformách prvý krát po vyše desiatich rokov, tento krát s Anglickým a Japonským audiom!

Zetta...But Betta!

V Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound, Lord Zetta, majster taktických bojov, sa sústredí na inváziu a znovudobytie Netherworldu - ako kniha! Využite inteligentné stratégie a mocnú mágiu, zároveň so smrtiacimi zbraňami od širokých mečov až po raketomety, aby ste ovládli zem nepriateľov.

Tiež môžete vyvolať armádu cez nový INVITE systém. Roztrhnite bojisko s novými charaktermi a ponorte sa do Petta Mode s úplne novým príhebom.



Build-a-Ranger

V ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman, je váš charakter upravený tak aby zničil toľkých nepriateľov, koľkých chcete! Použite možnosti hlbokých úprav aby ste si vybavili svojho rangera od hlavy až po päty, zriaďte si svoju vlastnú základňu a prebojujte sa cez plejádu náhodne generovaných máp a napíšte svoj vlastný hrdinský príbeh.

Prinny Presents NIS Classics Volume 2 (Deluxe Edition) obsahuje:

  • Prinny Presents NIS Classics Volume 2.
  • NIS Classics Volume 2 Anthology official soundtrack.
  • NIS Classics Volume 2 Compendium softcover art book.
  • Zberateľský box.


prinny-presesnts-vol-2-txt-1





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách