Prodeus Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Prodeus - PS4Prodeus - PS5
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 455907
HumbleEN dabing

Prodeus [NSW]

O hre

Pripravte sa na maľovanie stien na červeno. Toto je Boomer Shooter, na ktorý ste čakali!

Prodeus je stará strieľačka z pohľadu prvej osoby, prepracovaná pomocou moderných techník a technológií vykresľovania. Zažite kvalitu, ktorú by ste očakávali od modernej AAA hry, navrhnutej s retro estetikou a hrateľnosťou, ktorá sa odvoláva na technické limity staršieho hardvéru.

Hra obsahuje ručne zostavenú kampaň od veteránov FPS z odvetvia, kooperatívnu a súťažnú hru pre viacerých hráčov využívajúcu klasické režimy a vstavaný prehliadač máp komunity pre okamžitú akciu s takmer neobmedzenými úrovňami na hranie.


Kľúčové vlastnosti

  • Retro vzhľad, moderná éra
    Strelci z minulosti a súčasnosti sa stretávajú s grafikou, ktorá kombinuje dnešnú vysokokvalitnú 3D technológiu s retro vizuálmi. Zažite špičkové explózie lo-fi pixelov a hi-tech časticové efekty, keď budete bojovať proti Prodeanom a silám Chaosu.

  • Čistý retro FPS chaos
    Oceľte sa na rýchlu a zbesilú nonstop akciu. Prestrieľajte sa hordami tvorov splodených chaosom pomocou arzenálu klasických over-the-top zbraní.

  • Prší červená
    Postriekajte oceľové steny a mimozemské haly krvou svojich nepriateľov. Zažite krvavé vzrušenie starších strieľačiek vďaka systému rozkúskovania Prodeus.

  • Úrovne vytvorené komunitou
    Objavte nové arény prostredníctvom vstavaného prehliadača plného máp vytvorených komunitou a udržujte viac reálny boj čerstvý.

  • Mayhem v hre pre viacerých hráčov
    Spojte sa a bojujte proti sebe v rôznych režimoch hry pre viacerých hráčov. Zapojte sa do kampane v kooperácii pre 4 hráčov a ponorte sa do boja v Deathmatch pre 16 hráčov, Team Deathmatch, CTF a ďalších – potom posuňte veci na ďalšiu úroveň vytváraním a zdieľaním vlastných herných režimov.

  • Strieľajte v rytme hudby
    Prasknite krvné cievy pri počúvaní preplňovaného metalového soundtracku od skladateľa retro FPS Andrewa Hulshulta (DOOM Eternal: The Ancient Gods, Dusk, Amid Evil), ktorý dynamicky mení rýchlosť, aby sprevádzal vaše akcie.


Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách