Knižkové puzdro Smart View Wallet pre Samsung Galaxy S23, krémová

49,90 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457006
Samsung

Knižkové puzdro Smart View Wallet pre Samsung Galaxy S23, krémová [EF-ZS911CUEGWW]

O produkte

  • Puzdro, s ktorým nestratíte prehľad
    Vybavte svoj telefón elegantným puzdrom, ktorý ho chráni doslova zo všetkých strán. Flipové puzdro Smart View je navyše vybavené praktickým okienkom na kontrolu displeja, vďaka čomu si ľahko prehliadnete všetky dôležité notifikácie. Jeho jedinečný dizajn vám tak umožní zostať v obraze v každej situácii, a to bez nutnosti puzdro otvárať.
  • Prístupný aj bez otvorenia
    Prijímanie hovorov, prepnutie skladby alebo napríklad úplne pozastavenie prehrávania hudby. Aj keď je puzdro uzavreté, s pomocou inovatívneho okienka pre náhľad displeja môžete na svojom zariadení jednoducho ovládať všetky základné funkcie.
  • Všetko na jednom mieste
    Z klasického tria „kľúče, mobil, peňaženka“ zostalo s praktickým krytom už len duo „kľúče a mobil“. Flipové puzdro Smart View je totiž vybavené priehradkou na karty, čím vám značne ušetrí miesto vo vrecku či kabelke. Načo nosiť celú peňaženku, keď si môžete dať všetky dôležité preukazy a platobné karty k telefónu?
  • Spoločne k zelenším zajtrajškom
    Zakúpením originálneho príslušenstva Samsung pre sériu Galaxy S23 ochránite svoj telefón i našu planétu. Pri jeho výrobe sa v maximálnej možnej miere používajú recyklované materiály, vďaka čomu získal medzinárodný certifikát UL, ktorý označuje výrobky s nízkym vplyvom na životné prostredie a prírodný ekosystém.

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách