Rayman Legends (Definitive Edition) Typ konzoly:

19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 432921
UbisoftEN dabing

Rayman Legends (Definitive Edition) [NSW]

Balenie neobsahuje pamäťovú kartu a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.


Keď Rayman, Globox a Teensies prechádzajú začarovaným lesom, objavia tajuplný stan spolu s okúzlujúcimi kresbami. Pri bližšom prieskume si všimnú, že každý obraz zobrazuje nejaký príbeh z mystického sveta. Keď sa viac sústredia na obraz, na ktorom je zobrazená stredoveká krajina, sú do neho náhle vtiahnutí a ocitajú sa na začiatku nového dobdrodružstva. Musia behať, skákať a bojovať aby sa dostali cez každý tajuplný svet a objavili tajomstvá kresieb.

Herné vlastnosti:
  • 3D Boss súbje - Bossovia majú veľkú výhodu oproti Raymanovej skupine hrdinov, ďalší rozmer. Draky a iné epické potvory môžu útočiť zo všetkých úhlov, takže budete musieť byť veľmi šikovní, aby ste ich porazili.
  • Nové výzvy - Spojenie s priateľmi pri prechode rôznymi úlohami otestuje Vaše schopnosti. Váš postup si viete pozrieť v medzinárodnom rebríčku.
  • Rayman Rocks! - Skoč do rytmu bubna, zahraj na basové struny, načasovanie a rytmus sú kľúčové vlastnosti ku zvládnutiu týchto máp. Dokážeš to?
  • Pokročilý UbiArt Engine - rozširené schopnosti a nanovo zapojené 3D herné prvky, nové osvetlenie, design a renderovací systém, ktorý posunul grafiku Raymana na ďalšiu úroveň.
  • Tím ocenených grafikov je späť - Legendárny tím umelcov, dizajnérov a skladateľov opäť spojil svoje sily, aby vytvoril nový svet, nové postavy a soundtrack.



  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách