Red Dead Redemption Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Red Dead Redemption - PS4Red Dead Redemption - PS3Red Dead Redemption - XBOX 360
54,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 465278
RockstarEN dabing
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 34,99 €

Red Dead Redemption [NSW]

O hre

Zažite epické západné dobrodružstvá, ktoré definovali generáciu!

Vydajte sa naprieč rozľahlými oblasťami amerického západu a Mexika v akčnej dobrodružnej hre Red Dead Redemption – teraz dostupné na moderných konzolách.


Príbeh

  • Keď federálni agenti ohrozujú jeho rodinu, bývalý zločinec John Marston je nútený prenasledovať gang zločincov, ktorých kedysi nazýval priateľmi. Vstúpte do udalostí bezprostredne po trháku z roku 2018, Red Dead Redemption 2, v kriticky uznávanom príbehu o Marstonovej ceste za pochovaním svojej krvavej minulosti, jedného muža po druhom.

  • Keď sa bývalý vyhnanec John Marston prebudí na svojom statku, zistí, že svet sa zbláznil: cez noc vyšinuté hordy obsadili mestá a základne americkej hranice. V zúfalej snahe zachrániť svoju rodinu musí Marston prejsť svetom zničeným chaosom a neporiadkom a využiť všetky svoje schopnosti, aby prežil dostatočne dlho, aby našiel liek.

  • Red Dead Redemption zahŕňa tri odlišné územia naprieč americkým juhozápadom a Mexikom. New Austin je poslednou základňou americkej hranice a domovom roztrúsených mestských častí a pevností. Južne od hranice leží mexická provincia Nuevo Paraíso, kde sa v kopcoch schyľuje k občianskej vojne. Najsevernejšie územie West Elizabeth je domovom rýchlo sa modernizujúceho mesta Blackwater.

  • Na územiach Red Dead Redemption je možné vidieť viac ako 30 rôznych druhov zvierat, od hospodárskych zvierat cez domácich miláčikov až po smrteľných predátorov. Od pohraničných prérií New Austin, až po slnkom spálené mexické púšte Nuevo Paraíso a do zelenšieho hornatého terénu West Elizabeth – územia sú domovom ich vlastných odlišných druhov a plemien voľne žijúcich živočíchov, ktoré čakajú na objavenie.

  • Zvieratá na svete sa budú loviť navzájom – a niekedy dokonca aj vás alebo vášho koňa. Chráňte sa a bráňte sa pomocou spoľahlivých zbraní a nástrojov – alebo prejdite do ofenzívy a lovte šport a zisk. Môžete si kúpiť špeciálne predmety, ktoré vám pomôžu pri love a vytiahnutí nepolapiteľnejšej zveri. Po úspešnom zabití môžu byť zvieratá stiahnuté z kože alebo ošklbané a následne vymenené za tovar s miestnymi obchodníkmi.

  • Vo svete Red Dead Redemption majú vaše činy následky; na hranici sa česť predsa len niečo počítala a sláva sa rýchlo šírila. Rozhodnutia, ktoré urobíte, ovplyvnia úroveň vašej cti a slávy, zmenia spôsob, akým na vás obyvatelia mesta reagujú, a získajú vám povesť uznávaného a zákonmi dodržiavajúceho pištoľníka – alebo notoricky známeho psanca.

  • V prvých rokoch 20. storočia prichádzali zmeny na americkú hranicu rýchlo – a nič neprinieslo zmenu rýchlejšie ako rýchly vývoj zbrojnej technológie. Red Dead Redemption obsahuje množstvo autentických dobových zbraní, od ručne balených muškiet až po opakovacie pušky; od jednoranových pištolí po ikonický revolver – a desivé rané guľomety, ktoré navždy zmenili tvár vojny.

Obsah balenia:

  • Red Dead Redemption obsahuje single player z Red Dead Redemption a Undead Nightmare, plus bonusový obsah z edície Game of the Year a ďalšie.
    *Red Dead Redemption neobsahuje obsah pre viacerých hráčov - multiplayer.
  • Dokumentácia

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách