Redfall Typ konzoly:

+ Darček: Gotham Knights (Special edition) hra zadarmo v cene 24,99 €
DOSTUPNÉ TIEŽ NA Redfall - PC CIAB
69,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 431637
BethesdaEN dabing

Redfall [Xbox Series X|S]

Darček - Gotham Knights (Special edition) hra zadarmo v cene 24,99 €
K objednávke hry od nás dostanete hru zadarmo! Len do vypredania kusov!
Zobraziť celý popis darčeka

Bonus pre predobjednávky

Predobjednajte si hru Redfall a získajte balíček lovca upírov – The Vampire Hunter Pack!

O hre

Redfall je open-world FPS hra pre jedného alebo viacerých hráčov od Arkane Austin, tímu oceneného za Prey a Dishonored. Redfall, ktorý pokračuje v Arkaneovom dedičstve starostlivo vytvorených svetov a pohlcujúcich postáv, prináša do tejto príbehovej akčnej strieľačky typickú hrateľnosť štúdia.


Kľúčové vlastnosti

  • Odhaľte pravdu, vezmite Redfall späť
    Ostrovné mesto Redfall v štáte Massachusetts je obliehané légiou upírov, ktorí zablokovali slnko a odrezali obyvateľov od vonkajšieho sveta. Preskúmajte otvorený svet a ponorte sa do hlbokej príbehovej kampane pri odhaľovaní tajomstva upírskeho vzhľadu. Spojte sa s hŕstkou preživších proti tvorom, ktoré hrozia vykrvácaním mesta.

  • Bojujte sám alebo s priateľmi
    Redfall hladko spája možnosti hry pre jedného hráča a hry pre viacerých hráčov, čo umožňuje hráčovi vydať sa do tmy sám alebo sa zapojiť do kooperácie až štyroch hráčov. Spoluhráči si môžu vyskúšať rôzne nálože hrdinov a spojiť svoje sily, aby našli kreatívne riešenia upírskej apokalypsy. Budete zbierať arzenál špecializovaných zbraní a prispôsobovať si svoju postavu jedinečnými vylepšeniami a schopnosťami tak, aby vyhovovali vášmu hernému štýlu pre strelné zbrane, stealth boj a všetko medzi tým.

  • Netradiční hrdinovia vs. noc
    Redfall's upíri, vytvorení nesprávnymi vedeckými experimentmi a obdarení psychickými schopnosťami, vás a váš tím vyzvú, aby ste boli kreatívni. Vyberiete si z tímu rôznych hrdinov – každý s vlastnými schopnosťami špecifickými pre danú postavu – aby ste prekonali légiu upírov a ich potomstvo šialených nasledovníkov.

  • Otvorený svet Redfall
    Redfall je skutočný zážitok z Arkane zasadený do bohatého sveta, ktorý spája známe s výnimočným. Otvorený svet Redfall je ručne vytvorený majstrovskými dizajnérmi na vesmírnej stanici Prey's Talos a Dunwall's Dishonored. Od niekdajšieho rušného centra mesta a strašidelného lesa až po zdecimovanú prímorskú promenádu a ešte ďalej, budete bojovať cez základne kultistov a nadprirodzené psychické priestory, keď budete spájať mnohé záhady Redfall.

Netradiční hrdinovia

  • DEVINDER CROUSLEY
    Kryptozoológ a ctižiadostivý vynálezca. Vyzbrojený zbraňami vlastnej tvorby je na misii dokázať to.

  • LAYLA ELLISON
    Študentka biomedicínskeho inžinierstva, ktorá sa dobrovoľne zúčastnila lekárskeho testu, kde sa niečo veľmi pokazilo a zanechalo jej intenzívne telekinetické schopnosti.

  • REMI DE LA ROSA
    Brilantná bojová inžinierka, ktorá strávila svoj život v prvej línii. S pomocou svojej robotickej kohorty Bribóna je odhodlaná pomôcť zachrániť tých, ktorí prežili Redfall.

  • JACOB BOYER
    Z bývalého vojenského ostrostrelca sa stal súkromný dodávateľ. Podivné udalosti na Redfall zanechali Jacobovi tajomné upírske oko a spektrálneho havrana, ktorý nikdy nie je ďaleko od jeho boku.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách