Redout 2 (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Redout 2 (Deluxe Edition) - PS5Redout 2 (Deluxe Edition) - Xbox Series X|SRedout 2 (Deluxe Edition) - NSW
49,99 €
40,99 €
Cena bez DPH: 34,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 452335
SaberEN dabing

Redout 2 (Deluxe Edition) [PS4]

O hre

Najrýchlejšia závodná hra vo vesmíre je tu!

Redout 2 je poctou klasickým arkádovým závodným hrám a pokračovaním kriticky uznávanej hry Redout, kde je pretekanie cez pustatiny Zeme jedným z najpopulárnejších športov v galaxii. Dosiahnite nemožnú rýchlosť vo vzrušujúcich futuristických pretekoch v rozsiahlej hre pre jedného hráča a kompetitívnom multiplayeri. Hlboké riadiace systémy, robustné prispôsobenie vznášania a vražedný soundtrack robia z Redout 2 popredného antigravitačného pretekára.


Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlosť a ovládanie
    V tradícii anti-Gravity závodných klasík môžete zažiť bleskové rýchlosti a intuitívny systém riadenia, vďaka ktorému je Redout 2 skvelý na hranie, a odmeňujúci pre tých, ktorí sú pripravení zvládnuť túto hru. Ohýbajte sa, kľučkujte a prechádzajte tými najšialenejšími zvratmi a skokmi v histórii závodných hier.

  • Rozsiahly režim kariéry
    Preleťte stovkami podujatí na 36 unikátnych pretekárskych dráhach – všetky sú reverzibilné! Od pretekov Arena Race a Time Attacks až po Last Man Standing a intenzívne preteky šéfov. Prebehnite konkurenciu a ovládnite cieľovú čiaru.

  • Konkurenčný multiplayer
    Pretekajte s ostatnými v intenzívnej online multiplayerovej akcii. Ponorte sa do nových výziev s pravidelne pridávaným vlastným obsahom popri sezónach, ktoré zahŕňajú jedinečné estetické odmeny.

  • Komplexné prispôsobenie
    Vyberte si z 12 rôznych podvozkov a plne si prispôsobte svoje vlastné vznášanie s neuveriteľným výberom pohonov, stabilizátorov, kormidiel, medzichladičov, klapiek, magnetov, krídel, spojlerov, raketových motorov, farieb a ďalších! Vytvárajte a zdieľajte svoje najlepšie vysokorýchlostné momenty pomocou režimu fotografie.

Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra Redout 2
  • Redout 2 Season Pass (obsahuje nové miesta, kariérne udalosti, odmeny a ďalšie benefity)

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách