Remnant: From the Ashes Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Remnant: From the Ashes - PS4Remnant: From the Ashes - XBOX ONERemnant: From the Ashes - NSW
39,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 406627
THQEN dabing

Remnant: From the Ashes [PC DVD]

Remnant: From the Ashes je survival akčná strieľačka z tretej osoby, ktorá sa odohráva v post-apokalyptickom svete zaplaveným obludnými stvoreniami. Ako jeden z posledných pozostatkov ľudstva, sa vydáte samy alebo popri dvom iným hráčom aby ste čelili hordám smrtiacich nepriateľov a epických bossov, a snažili sa vytvoriť si útočisko, znovu vybudovať a potom zobrať späť, čo bolo stratené.

Svet sa ocitol v chaose, kvôli starodávnemu zlu z inej dimenzie. Ľudstvo bojuje o prežitie, no našťastie ovládajú technológiu s ktorou môžu otvárať portály do iných svetov a alternatívnych realít. Musia cestovať cez tieto portály aby odhalili tajomstvo, z kadiaľ to zlo prišlo, zháňať suroviny aby zostali nažive a vrátiť úder vďaka čomu môže ľudstvo postaviť útočisko a získať ľudstvu nádej, že prežije.

Preskúmajte dynamicky generované svety, ktoré sa menia vždy keď ich hráte, čím vytvára nové mapy, stretnutia s nepriateľmi, príležitosťami pre úlohy a náhodnými udalosťami v hernom svete. Každý z 4 unikátnych herných svetov je naplnený monštruóznymi obyvateľmi a prostredím, ktoré poskytnú vždy čerstvú výzvu vždy keď si hru zahráte. Adaptujte sa a objavujte... alebo sa snažte ako sa len dá.

Premôžte silných nepriateľov a epických bossov naprieč nepriaznivým prostredím aby ste získali skúsenosti, cenný loot a vylepšili materiály, ktoré môžete použiť ku vyrobeniu parádnemu arzenálu zbraní, výzbroje a modifikácii vďaka ktorým môžete pristúpiť ku každému stretnutiu s nepriateľmi tuctom unikátnych ciest.

Vniknite do ostatných svetov aby ste zničili Root, no to nebude jednoduché a to, že prežijete nie je vôbec garantované. Vytvorte tím s až ďalšími 2 hráčmi aby ste zväčšili vaše šance na prežitie. Tímová práca je potrebná aby ste prešli cez najťažšie výzvy hry a odomkli jej najlepšie odmeny.



Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách