Resident Evil 4 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Resident Evil 4 - PS4Resident Evil 4 - PS4Resident Evil 4 - PS5Resident Evil 4 - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 452590
CapcomEN dabing
 
Chceš ušetriť 9 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 35,99 €

Resident Evil 4 [Xbox Series X|S]

O hre

Prežitie je len začiatok.

Od biologickej katastrofy v Raccoon City uplynulo šesť rokov. Leon S. Kennedy, jeden z preživších, vystopuje prezidentovu unesenú dcéru do odľahlej európskej dediny, kde je s miestnymi niečo hrozne v neporiadku. Resident Evil 4 obsahuje modernizovanú hrateľnosť, prepracovaný príbeh a živú detailnú grafiku. Prežite znovu nočnú moru, ktorá spôsobila revolúciu v hororoch o prežitie.


Kľúčové vlastnosti

  • Realistický vizuál
    Reawaken a Classic Resident Evil 4 zachováva podstatu pôvodnej hry, ktorá je teraz zrekonštruovaná pomocou Capcom's. Resident Evil 4 poskytuje realistický vizuál a dodatočnú hĺbku rozprávania do ikonického príbehu, čo nebolo možné v čase pôvodného vydania.

  • Modernizovaná hrateľnosť
    Tím z Resident Evil sa vracia, aby staval na modernom prístupe série k survival hororu. Zapojte sa do šialeného boja s dedinčanmi z Ganadosu a preskúmajte európsku dedinu zachvátenú šialenstvom a riešte hádanky, aby ste získali prístup k novým oblastiam a zbierali užitočné predmety pre neustály boj Leona a Ashley o prežitie.

  • Ohromujúce hordy nepriateľov
    Postavte sa hordám zúrivých nepriateľov, ktorí hrozia, že Leona pohltia ešte viac. Objavte nové, vylepšené spôsoby útoku ako v pôvodnom vydaní.

  • Prežite v osamelosti a strachu
    Resident Evil 4 vyvoláva kľúčové pocity osamelosti a strachu z nepriateľov pôvodného vydania. Poskytuje presnejšie detaily zobrazenia postáv a vzťahov, ktoré definovala ikonu survival hororu z roku 2005.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách