Rift PC DVD

19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 40529
UbisoftEN dabing

Rift [PC DVD]



Fantasy Online RPG odohrávajúce sa v rozvinutom, prívetivom a online svete veľmi podobnom tomu vo World of Warcraft, alebo Everquest. Pozrite sa na planétu zmietanú večnou vojnou medzi Defiantmi, Guardianmi a niekoľkými ďalšími frakciami, ktoré medzi sebou stovky rokov bojovali o kontrolu nad jednotlivými teritóriami.

Je pre Vás pripravený prepracovaný svet, so svojou históriou i epickým príbehom. Detailne spracované prostredie. Základné frakcie a šesť rás. Na jednej strane nájdete elfov i tradičných trpaslíkov. Ale i ostatné rasy založené na ľudských predkoch sú osobité podľa prostredia, z ktorého pochádzajú a v ktorom žijú. Každá má svoju vlastnú históriu v tomto svete.

Až keď sa jedným z "riftov" resp. dier v čase premiestnite o niekoľko desiatok rokov späť, pochopíte, čím sa Rift líši od ďalších online hier. Naraz je herný svet okolo Vás v celkom inom stave, vyzerá oveľa zelenší, Regulos je na vzostupe a Vás čaká množstvo questov, aby ste začali zjednocovať národy, pretože úlohy Vás posielajú do stále vzdialenejších končín danej zóny.



Hra vyžaduje pripojenie k sieti Internet a platenie mesačných poplatkov kreditnou kartou, alebo predplatnými hernými kartami. Balenie obsahuje predplatné na 30 dní hrania zdarma (aktivuje sa pri zadaní čísla kreditnej karty alebo kódu z predplatnej hernej karty)!


Rift - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 3.3 z 5 na základe 6 hodnotení.
50%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
3 x
4 star
0 x
3 star
1 x
2 star
0 x
1 star
2 x
3,3 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotilo 6 zákazníkov
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách