Risen CZ PC DVD

9,99 €
7,99 €
Cena bez DPH: 6,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 38620
DeepCZ titulky

Risen CZ [PC DVD]

Dej tohoto RPG sa odohráva na vulkanicky aktívnom ostrove neďaleko pevniny. Námorné cesty však začnú narušovať záhadné magické búrky, ktoré nielen že zhoršujú dopravu, ale ničia a pustošia i celé mestá na ostrove a pevnine. Kráľ sa s tým rozhodne niečo robiť a založí skupinu inkvizítorov. Tí majú za úlohu vypátrať pôvod týchto búrok za každú cenu. Inkvizítori spoločne s kráľovou flotilou vyrazia na ostrov a prevezmú nad všetkým kontrolu. Voľne po krajine môžu chodiť iba kráľovi muži a každý, kto sa nachádza mimo hraníc mesta, vrátane prostých farmárov, bude uväznený.

Príbeh hlavného hrdinu začne po jeho stroskotaní na tomto záhadnom ostrove a postupom času zistí, že sa všetko točí okolo starodávneho chrámu blízko úpätia sopky. Medzi hlavných nepriateľov budú patriť zvieratá, ktoré žili na ostrove ešte pred eskaláciou udalostí, a samozrejme fantasy príšery pochádzajúce kto vie odkiaľ.

Aby ste sa naučili nejaké nové schopnosti, budete musieť rovnako ako predtým nájsť učiteľa, ktorý Vás za príslušný obnos vytrénuje. Rovnako nebude problém pridať sa dokonca k samotnej inkvizícii, špecializovať sa na bojovú mágiu alebo sa stať vyhnancom, ktorý bojuje predovšetkým mečom. Samozrejme na ostrove stretnete veľa najrôznejších rás, nebudú medzi nimi však už celkom obohraní Orkovia, Elfovia alebo Trpaslíci.


Risen CZ - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
100%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
1 x
4 star
0 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
0 x
5,0 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotil 1 zákazník
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách