Rocksmith+ (3M subscription Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Rocksmith+ (3M subscription Edition) - XBOX ONE
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 434898
UbisoftEN dabing

Rocksmith+ (3M subscription Edition) [PS4]



Rocksmith+ je nová predplatená služba, ktorá učí hráča hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom obľúbených piesní. Rocksmith+ nadväzuje na cenami ocenenú metódu Rocksmith, ktorá pomohla takmer piatim miliónom hráčom naučiť sa hrať na gitaru.
Rocksmith+ je kompatibilný s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a zo začiatku bude obsahovať tisíce piesní, ktoré sa v budúcnosti rozšíria na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov ako rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie. Pri vydaní ponúkne Rocksmith+ celý rad autentických aranžmá, ktoré reprezentujú piesne spôsobom, akým ich pôvodne hrali interpreti, a všetky piesne v knižnici budú hrateľné s akordmi, podľa ktorých si hráči budú môcť pohmkávať a brnkať.

Užívatelia môžu využiť celý balík nových a vylepšených cvičných nástrojov vrátane Riff Repeater, kde môžu napriamo cvičiť špecifické akordy vo svojich obľúbených piesňach, a Adaptive Difficulty, kde Rocksmith+ dynamicky upravuje obtiažnosť počas hry podľa hráčových schopností. Tieto nástroje sú navrhnuté tak, aby hráči mali kontrolu nad svojím učením.

Služba Rocksmith+, ktorú vyvinul tím Ubisoft San Francisco, ktorý stojí za hrou Rocksmith, ktorá ľudí vyučuje hrať na gitaru už vyše 10 rokov, je jedinou predplatenou službou, ktorá ponúka interaktívnu hudobnú výučbu pomocou hudobných majstrov a výkonné spätnej väzby v reálnom čase. 95% hráčov na gitaru sa vďaka Rocksmith zlepšilo a Rocksmith+ nadväzuje na osvedčenú metódu vďaka novým piesňam, výučbovým režimom a cvičným nástrojom, ktoré budú v nasledujúcich rokoch pribúdať. Okrem zlepšovania mechanickej hry budú mať používatelia prístup aj k bezplatným online videám, vďaka ktorým sa naučí správnu techniku, hudobnú teóriu, starostlivosť o nástroj a ďalšie.

Užívatelia navyše môžu hrať na akustickú gitaru či elektrické náradie a používať mobilnú aplikáciu Rocksmith+ Connect, technológii, vďaka ktorej môže telefón slúžiť ako mikrofón. Keď spárujú mobilné zariadenia s PC či konzolou, zabudovaný mikrofón dokáže sledovať ich gitaru, takže budú môcť hrať, bez toho, aby potrebovali dodatočné vybavenie. Rocksmith+ je tiež kompatibilný s konzolami pomocou kábla Rocksmith Real Tone Cable. Pre užívateľov PC je Rocksmith+ kompatibilný pomocou kábla Real Tone Cable či existujúceho gitarového rozhrania na elektrických alebo akusticko-elektrických nástrojoch. Služba Rocksmith+ takisto uzavrela partnerstvo so značkami Gibson, Epiphone, Kramer, Ibanez, Ernie Ball, Ernie Ball Music Man, Marshall, Orange a Mesa / Boogie.

Rocksmith Workshop, nový systém užívateľsky generovaného obsahu, ktorý používateľom umožňuje pridávať do knižnice aranžmánov zo zoznamu dopredu licencovaných piesní, zavedie hudobnú komunitu do srdca Rocksmith+. Úplne prvýkrát bude mať komunita Rocksmith väčšiu kontrolu a bude môcť pridávať aranžmány, ktoré budú chcieť a kedy budú chcieť. Verejne prístupná dielňa Rocksmith Workshop umožní používateľom vytvárať všetky aspekty skladby od transkripcie po jednotlivej tóny. Komunitné aranžmá budú kontrolovať ostatné kvôli kvalite a budú dostupné všetkým užívateľom.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách