Rustler Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Rustler - PS5Rustler - Xbox Series X|SRustler - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 431705
ModusEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetriť 4 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 16,99 €

Doporučené produkty (2)

Rustler [PS4]

Plňte šialené úlohy, zabíjajte hrdinov, kradnite kone, bojujte so strážami, okrádajte roľníkov a staňte sa ultimátnym stredovekým hrdinom v tejto starej škole, akčnej hre otvoreného sveta plnej odkazov popkultúry! Klasická hrateľnosť GTA dostane stredovekú premenu.Choďte od miestneho lupiča k šampiónovi. Alebo nie. Guy (to ste vy) a jeho priateľ (pohodlne sa volá Buddy) sú vonku, aby cenu vyhrali so svätými ručnými granátmi, kuplírovanými koňmi a vlastnými osobnými spevákmi. Je to šialenstvo a chaos so skutočným komediálnym vkusom.

  • Grand Theft Horse: Urobte zmätok v stredovekom svete inšpirovanom klasickou hrateľnosťou GTA. Používajte meče, oštepy, hovory - čokoľvek čo uľahčí vašu prácu!
  • Noste korunu: Ako chudobný roľník budete musieť byť kreatívni, aby ste vyhrali Veľký turnaj. Vytvorte podivné spojenectvá, dvakrát prekrížte svojich nepriateľov a vykopte kostry dinosaurov (pretože, prečo nie?).
  • Stredoveké pieskovisko: Ako napredujete, je len na vás. Trávte čas plnením úloh, rozruchom a smiechom na úkor ostatných!
  • A Lot of Horsin’ Around: Strieľajte kravy do neba, pretiahnite svojich susedov cez bahno, prehoďte nejaké sväté ručné granáty alebo pomocou pluhu nakreslite do poľa efektné obrázky.
  • Minstrelsy of Power: Najmite si hudobného spoločníka, aby vám zahral melódie, ktoré sa vám páčia, a pridajte svojim dobrodružstvám silný soundtrack.



  • Súvisiace produkty (2)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách