Rýchlovarná kanvica Lauben rýchlovarná kanvica EK17WS

Cena s DPH
49,90 €
Cena bez DPH: 41,58 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 433984
Lauben

Rýchlovarná kanvica Lauben rýchlovarná kanvica EK17WS [LBNEK17WS]

Lauben Electric Kettle EK17WS je dizajnová rýchlovarná kanvica s nastaviteľnou teplotou ohrevu vody a funkciou Keep Warm. Možnosť nastavenia teploty vody v kuchyni iste oceníte. Potrebujete zaliať zelený čaj? Už nikdy nemusíte čakať, až voda vychladne, stačí si preferovanú teplotu zvoliť na prehľadnom LCD displeji.

Prečo kúpiť Lauben rýchlovarnú kanvicu

  • Dokonalý čaj či káva bez kompromisov: Ak ste milovníkom čaju, iste viete, že každý druh potrebuje špeciálne zaobchádzanie, teda odlišne horúcu vodu. S Lauben Electric Kettle si vďaka integrovanému termostatu nastavíte teplotu presne tak, ako potrebujete. Teplotu volíte v rozmedzí 60 – 100 °C, po desetistupňových intervaloch – môžete si ju teda nastaviť celkom tak, ako potrebujete, netreba sa spoliehať na prednastavené stupne. Okrem kávy a čajov všetkých druhov tak s kanvicou Lauben ohrejete vodu napríklad aj do detskej kaše, kam potrebujete vodu nižšej teploty.
  • Funkcia Keep Warm: S kanvicou Lauben máte horúcu vodu kedykoľvek poruke. Vďaka funkcii Keep Warm totiž dokáže vodu uchovať na presne nastavenej teplote až 2 hodiny. A vám tak odpadajú starosti aj vo chvíli, keď si niektorý z členov vašej domácnosti praje kávu „až neskôr“. Vodu nemusíte znovu ohrievať a šetríte tak energiu aj svoj čas.
  • Jednoduchá údržba a čistý dizajn: Ohrievacie teleso kanvice je skryté, čím sa znižuje riziko vzniku vodného kameňa a kanvica sa jednoduchšie udržiava a čistí. Pre kábel, ktorým je kanvica pripojená do elektrickej siete je vyhradený priestor na dne základne, takže vám na kuchynskej linke nikde netrčí ani neprekáža. Lauben Electric Kettle je vyvedená v čistom minimalistickom dizajne a v súprave spolu s hriankovačom Lauben Toaster sa bude vo vašej kuchyni krásne vynímať.

Technická špecifikácia

Napájanie 220 ~ 240 V, 50/60 Hz
Príkon 1850 - 2200 W
Objem 1,7 l
Funkcie Nastavenie teploty po 10 stupňoch, funkcia Keep Warm, LCD displej

Obsah predajného balenia:

Lauben Electric Kettle EK17WS
Základňa ku kanvici
Užívateľský manuál

Súvisiace produkty (2)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách