Saints Row: Gat out of Hell (First Edition) PC DVD

19,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 264891
DeepEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Saints Row: Gat out of Hell (First Edition) [PC DVD]

Smilstvo, obžerstvo, lakomstvo, lenivosť, hnev, závisť, pýcha. Pre niekoho je to sedem smrteľných hriechov. Pre Johnnyho Gata je to diabolská zábava v samostatnom datadisku ku hre Saints Row 4. Dokáže samotný diabol a jeho démonickí posluhovači odolať presvedčivosti Johnnyho arzenálu?

V hre Saints Row: Gat out of Hell prevezmete úlohu Johnnyho Gata, ktorý sa dostal do pekla vďaka incidentu pri vyvolávaní duchov a musí bojovať proti démonom, hrôzam podsvetia (vrátane významných historických postáv) a, samozrejme, samotnému diablovi.

Po nekonečnej zábave v hre Saints Row 4 sa mnoho fanúšikov pýtalo, čo bude nasledovať. A odpoveď? Streľte diabla do tváre. Hrajte ako Johnny Gat, alebo Kinzie Kensington a roztrhajte peklo na kusy v snahe zachrániť dušu vodcu Svätcov. Historické ikony, starí priatelia, starší nepriatelia, hovoriaca zbraň a veľa ďalších vecí na Vás čaká v otvorenom svete datadisku Saints Row: Gat Out Of Hell.



  • Vôbec po prvýkrát môžete hrať ako oblúbené postavy Johnny Gat a Kinzie Kensington, sami, alebo v kooperácii vo dvojici s kamarátom.
  • Veďte vojnu proti Princovi temnoty v 5 unikátnych lokalitách pekla akým spôsobom len chcete. Zachraňujte spojencov, bojujte s desivými Arci-kniežatami, ukradnite rastliny, ktoré spracúvajú Satanovu dušu. Čakajú na Vás desiatky možností v novom meste , ktoré sa líši od všetkých, ktoré ste kedy mohli vidieť v sérii Saints Row.
  • Uznávané superschopnosti zo Saints Row 4 sa vracajú s pekelným zvratom. Stúpajte do vzduchu na krídlach padlého anjela, vyvolajte diabolských impov aby zaútočili na Vašich nepriateľov, alebo sa obklopte božskou aurou, ktorá prinúti všetkých Vás uctievať.
  • Dajte siedmim smrteľným hriechom zmysel s arzenálom tematických zbraní z podsvetia. Strieľajte na nepriateľov vybuchujúce žaby, kŕdle kobyliek alebo dokonca ničte pomocou najpohodlnejšieho (a smrtiaceho) kresla podsvetia.
  • A najma zabite Dexa. Sľubujeme, že tentokrát to už môžete urobiť. Čestné pionierske.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách