Salente Mixi VA, vakuová mixovacia nádoba

36,70 €
34,90 €
Cena bez DPH: 29,08 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467545
Salente

Salente Mixi VA, vakuová mixovacia nádoba [MMS-MIXI-VA]

Salente Mixi VA náhradná vakuová mixovacia nádoba

Vákuová mixovacia nádoba Salente Mixi VA je príslušenstvo k mixéru Salente Mixi 2L a rozširuje tento multifunkčný mixér o funkciu vákuového mixovania . Než začnete mixovať, vákuový mixér odsaje väčšinu vzduchu z mixovacej nádoby. Vaša smoothie tak bude hladké, bez penovej vrstvy a vydrží dlhšie čerstvé. Vákuové mixovanie zachováva viac vitamínov a udržuje dlhšie prirodzenú farbu smoothie.

O produkte

  • Už žiadne bubliny
    Smoothie rozmixované vákuovým mixérom má hladkú a rovnomernú štruktúru, bez bublín a peny. Vzhľadom na to, že sa počas mixovania obsah nedostáva do styku s kyslíkom. V jedle sa tak lepšie s zachovajú vône, chute a vitamíny potravín. Smoothie mixované v klasickom mixéri sa obvykle sfarbia po chvíli ľahko do hneda a ťažšie časti nápoja klesnú ku dnu. Vákuový mixér tomuto javu zabráni, takže vaša smoothie vydrží dlhšie čerstvé.

  • Ešte viac vitamínov
    Bežný mixér rozmixuje zeleninu a ovocie na šťavu alebo pyré vysokou rýchlosťou. Teplo, ktoré sa pri mixovaní uvoľňuje, má negatívny vplyv na vitamíny a minerály. Keď mixujete vo vákuu, vyhnete sa tomuto procesu zahrievania. Keď mixujete bez vzduchu, ovocná hmota sa pohybuje v mixovacej nádobe voľnejšie a nebude toľko oxidovať. Vitamíny sa tak lepšie udržia.

  • Ako vákuový mixér funguje?
    Vákuový mixér z väčšej časti funguje v podstate rovnako ako bežný mixér. Najprv naplníte mixovaciu nádobu obľúbenými ingredienciami. Potom nasadíte veko mixovacej nádoby a stlačíte tlačidlo ŠTART. Vákuový mixér pred samotným mixovaním najprv odsaje väčšinu vzduchu z mixovacej nádoby a potom začne mixovať. Pred nalievaním smoothie musíte uvoľniť ventil prístupu vzduchu do mixovacej nádoby, tento ventil je umiestnený na hornom veku nádoby. Po vyrovnaní tlaku vo vnútri mixovacej nádoby s okolitým tlakom pôjde opäť odňať horné veko.


Výhody vákuového mixovania

  • Hladká, rovnomerná štruktúra smoothie bez bublín
  • Zachováva dlhšie chuť potravín a vitamíny
  • Zachováva dlhšie farbu a sviežosť

Technická špecifikácia
Kompatibilita Salente Mixi 2L
Hmotnosť 740 g
Rozmery 28×22cm

Obsah balenia:

  • Mixovacia nádoba Salente
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách