Samsung SSD 990 PRO, 1TB, NVMe M.2, použitý, záruka 12 mesiacov

114,99 €
110,99 €
Cena bez DPH: 92,49 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 475326
Samsung
pouzity
JEDNÁ SA O POUŽITÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, pripravený na okamžité používanie. Ide o bezchybný výrobok, ktorý môže obsahovať stopy po používaní a balenie môže obsahovať len základné príslušenstvo. Pre bezpečné zabalenie výrobku môže byť použité alternatívne balenie. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme 12 mesačnú záruku.

Samsung SSD 990 PRO, 1TB, NVMe M.2, použitý, záruka 12 mesiacov [MZ-V9P1T0BW]

  • Plne funkčný tovar, pripravený na okamžité používanie. Ide o bezchybný výrobok, ktorý môže obsahovať stopy po používaní a balenie môže obsahovať len základné príslušenstvo. Pre bezpečné zabalenie výrobku môže byť použité alternatívne balenie. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme 12 mesačnú záruku. (IČ: 12 mesiacov).


    Ultimátny PROfesionál - dosiahnite maximálny výkon s rozhraním PCIe 4.0 a zažite ultra stabilný prenos a ukladanie súborov v špičkových rýchlostiach. Pokročilá kontrola teploty interného ovládača prináša nevšednú efektivitu pri zachovaní vysokých rýchlostí čítania i zápisu pre maximálny pôžitok z vašej práce aj gamingu.

    O produkte

    • Využite rozhranie PCIe 4.0 na maximum
      990 PRO prináša rýchlosti, ktoré budete milovať. V porovnaní 980 PRO dosahuje 40 % nárast v sekvenčnom čítaní a 55 % v sekvenčnom zápise. Výsledkom toho sú vysoké hodnoty 1550K a 1400K IOPS či 7450 a 6900 MB/s v rámci sekvenčného čítania a zápisu, čo sa blíži maximálnym teoretickým rýchlostiam samotného rozhrania PCIe 4.0. Obľúbené herné tituly, výsledky dátovej analýzy, editované videá aj 3D modely tak budú načítané skôr, než poviete SSD.
    • Prelomová energetická efektivita
      Spoľahnite sa na vyšší výkon pri nižšej spotrebe. Vylepšený dizajn a z neho vyplývajúca o 50 % vyššia efektivita na jednotku výkonu pri porovnaní s 980 PRO značí, že disk dokáže naplno využiť potenciál rozhrania PCIe 4.0 bez toho, aby ste museli riešiť vysoký príkon a z toho vyplývajúce rýchlo rastúce teploty alebo účty za elektrickú energiu.
    • Šikovný systém odvodu tepla
      Model 990 PRO je vybavený najmodernejším algoritmom tepelnej kontroly spoločnosti Samsung, ktorý spoľahlivo riadi teplotný stav čipu NAND a rozdeľovač tepla udržuje čip v chlade, zatiaľ čo funkcia Dynamic Thermal Guard automaticky sleduje teplotu disku a v reálnom čase optimalizuje jeho rýchlosť pre čo najlepší výkon a výsledky chladenia.
    • Tvorca šampiónov
      Doprajte si ten najlepší herný zážitok s 55 % vylepšením náhodného výkonu, umožňujúcim rýchlejšie načítanie a maximálnu uveriteľnosť všetkých vašich hier na platforme PlayStation 5 s plnou podporou technológie DirectStorage pri vybraných PC tituloch.
    • Softvér Samsung Magician
      Odomknite plný výkon disku 990 PRO pomocou intuitívnych, ale zároveň pokročilých optimalizačných nástrojov Samsung Magician. Monitorujte zdravie disku, optimalizujte výkon, chráňte cenné dáta a prijímajte dôležité aktualizácie s programom Magician, aby ste zo svojho SSD vyťažili vždy najlepší výkon.
    • Svetová jednotka medzi flash pamäťami
      Vyskúšajte vynikajúci výkon a spoľahlivosť svetovej jednotky medzi flash pamäťami od roku 2003. Všetok firmvér a komponenty vrátane svetoznámych DRAM a NAND od spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, čo umožňuje komplexnú integráciu pre kvalitu, ktorej môžete dôverovať.

    Technická špecifikácia

    Všeobecné funkcie
    Rozhrania: PCIe Gen 4.0 x4
    NVMe 2.0
    Kapacita pamäte: Samsung V-NAND 3-bit MLC
    Menovitý výkon: 1TB (skutočná kapacita môže byť nižšia v závislosti od formátovania, párovania operačného systému a ďalších faktorov)
    Vyrovnávacia pamäť: Samsung 1GB Low Power DDR4 SDRAM
    Typ zariadenia: M.2 (2280)
    Ovládač: Samsung in-house Controller
    Rozmery (Š x V x H): 80 × 22 × 2,3 (mm)
    Hmotnosť: 9 g
    Špeciálne funkcie
    Podpora TRIM: Áno
    Podpora S.M.A.R.T: Áno
    Garbage Collection: Auto Garbage Collection Algorithm
    Podpora šifrovania: AES 256-bitové šifrovanie, TCG/Opal, IEEE1667
    Podpora WWN: Nie
    Režim spánku: Áno
    Výkon
    Sekvenčné čítanie: až do 7 450 MB/s (výkon sa môže líšiť v závislosti od systémovej a hardvérovej konfigurácie)
    Sekvenčný zápis: až do 6 900 MB/s (výkon sa môže líšiť v závislosti od systémovej a hardvérovej konfigurácie)
    Náhodné čítanie (4KB, QD32): až do 1 200 000 IOPS (výkon sa môže líšiť v závislosti od systémovej a hardvérovej konfigurácie)
    Náhodný zápis (4KB, QD32): až do 1 550 000 IOPS (výkon sa môže líšiť v závislosti od systémovej a hardvérovej konfigurácie)
    Náhodné čítanie (4KB, QD1): až do 22 000 IOPS (výkon sa môže líšiť v závislosti od systémovej a hardvérovej konfigurácie)
    Náhodný zápis (4KB, QD1): až do 80 000 IOPS (výkon sa môže líšiť v závislosti od systémovej a hardvérovej konfigurácie)
    Ostatné
    Priemerná spotreba energie (systémová úroveň): priemerná 5,4 W
    maximálna 7,8 W
    Spotreba energie (v nečinnosti): maximálne 50 mW
    Prípustné napätie: 3,3 V ± 5 %
    Prevádzková teplota: 0 - 70 °C
    Odolnosť voči nárazom: 1 500 G & 0,5 ms (polovica sínusoidy)
    Spoľahlivosť (MTBF): 1,5 milióna hodín
    Inštalačný kit: Nie
    Softvér pre správu: Magician Software na správu disku SSD
    Záruka: 5 rokov alebo zápis 600 TBW (čo nastane skôr)

    Obsah predajného balenia:

    • Samsung SSD 990 PRO
    • dokumentácia

    Produktové video

  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách