Scania Truck Driving Simulator: The Game CZ PC DVD

9,99 €
7,99 €
Cena bez DPH: 6,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 206698
SCSCZ titulky

Scania Truck Driving Simulator: The Game CZ [PC DVD]

Posaďte sa za volant jedného z najklasickejších ťahačov na ceste vo vysoko detailnej simulácii Scania série R. Tento simulátor napína hranice vierohodnosti až k prasknutiu a to vďaka jedinečnej zmesi hrateľnosti a simulácie, ktorá sa zapáči každému, kdo má rád trucky!



  • Prejdite sériu voľných misií, v ktorých musíte doručovať tovary v obrovskom a veľmi prepracovanom 3D meste. Naložte náklad podľa ľubovôle a užívajte si úplnú slobodu pri jeho rozvážaní!
  • Využite príležitosť a naučte sa viac o svete ťahačov Scania. To všetko vďaka jedinečnej možnosti virtuálnej návštevy priamo v demo centre Scania, kde táto spoločnosť predstavuje svoje nové vozidlá VIP návštevníkom!
  • Vďaka množstvu online funkcií môžete nahrávať svoje skóre na internet a sťahovať si tabuľky najlepších výsledkov, aby ste videli, ako si vediete v porovnaní s ostatnými expertami. Študujte techniky majstrov v sťahovateľných záznamoch, vďaka ktorým sa môžu vodiči Scania nielen niečomu priučiť, ale i inšpirovať!
  • Pokiaľ si chcete od šoférovania dať krátku prestávku, nemôžete ju stráviť lepšie než vo virtuálnej galérii. Pre fanúšika Scania je to povinnosť. Pokochajte sa pohľadom na rozsiahlu galériu vozidiel Scania a to vo forme fotografií i videí. Pozrite sa na najlepšie okamihy minulej sezóny súťaže Young European Truck Driver Competition. Tým sa naladíte do správnej nálady a budete sa snažiť vyrovnať majstrom truckov.
  • Vyrazte na cestu vo skvostnej simulácii Scania, ktorá Vám garantuje, že nebudete chcieť pustiť volant z ruky!

  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách