Shin Megami Tensei V: Vengeance Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Shin Megami Tensei V: Vengeance - PS5Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox Series X|S
69,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 473507
AtlusEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 14. 06. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

Shin Megami Tensei V: Vengeance [NSW]

Vydajte sa na cestu pravdy vo svete plnom mýtických božstiev


Vydajte sa na nové dobrodružstvo uznávanej hry Shin Megami Tensei V, masívne rozšírenej o zbrusu nový príbeh s novými lokalitami, démonmi a rozhodnutiami, ktoré budú rozhodovať celý priebeh hry.

Hra sa skladá z dvoch nových príbehových ciest - Canon of Vengeance a Canon of Creation. Canon of Vengeance prináša dramatický príbeh pomsty, zameraný na nové postavy a tajomnú skupinu démonov nazývanych Qadišti, ktorí plánujú vlastné temné úmysly mimo vojny tých, ktorí bojujú o udržanie poriadku a tých, ktorí sa snažia vzdorovať. Canon of Creation preskúmava pôvodný príbeh hry Shin Megami Tensei V, "Canon of Creation" - nekonečný konflikt medzi anjelmi a démonmi, v ktorom hrdina hry bojuje o osud sveta.

Hrdinu tejto hry zastaví na ceste domov vražedná scéna. Neplánovaná obchádzka ho nechá v bezvedomí a zobudí sa v novom Tokiu, konkrétne v pustatine zničenej apokalypsou nazývanej Da'at. Hneď po ňom skočia démoni, ktorá ho budú chcieť zabiť ale objaví sa záchranca a spoločne sa spoja, aby sa stali mocnou bytosťou, ani ľudskou, ani démonickou: Nahobino.

S novou mocou sa protagonista vyberie cez Da'at, tajomný svet plný mýtických božstiev a démonických tyrantov v neustálom boji o prežitie.
Budete hľadať odpovede a viesť vašu vlastnú cestu v bitke medzi anjelmi a démonmi a budete diktovať osud sveta.

O hre

  • Hrateľnosť hry
    Nový temný príbeh, tajomná atmosféra a nádherní a monštrózni démoni sa vracajú a sú lepší než kedykoľvek predtým. V hre nájdete nové lokality, démonov a hudbu, vylepšený bojový systém, nové skúsenosti s démonmi a väčší prieskum herných oblastí. Stretnete démonov, ktorí majú vlastné motivácie a ciele a budete musieť sa rozhodnúť či chcete bojovať s nimi alebo proti nim. Hra prináša ešte hlbší ponor do temného sveta, kde sa hrdinovia ocitajú v neustálom konflikte medzi silami dobra a zla. Nové oblasti a lokality na preskúmanie poskytujú bohaté možnosti objavovania a odhalovania tajomstiev. Hlavný hrdina musí zvážiť svoje rozhodnutia, keď sa stretáva s novými démonmi, ktorí sa pokúšajú ovplyvniť jeho osud.

  • Soundtrack
    Hra prináša nový hudobný soundtrack, ktorý dopĺňa temnú atmosféru a intenzitu príbehu. Bojový systém bol tiež vylepšený, čo hráčom umožňuje vykonávať rôzne taktické manévre a kombinácie útokov.

  • Príbeh
    Máte možnosť vybrať si dva príbehy. Vyberiete si príbeh o pomste padlých alebo sa vrátite ku pôvodnému príbehu hry Megami Tensei V? Obidva príbehy sú rozporuplné a obsahujú mnostvo tragických rozhodnutí a budete si musieť uvedomiť, za ktoré ideály chcete bojovať. Musíte si vydlážiť vlastnú cestu a určiť osud ľudstva.

  • Boj a prežitie
    Bojujte v zdevastovanom Tokiu, ktoré sa zmenilo na rozsiahlu púšť a je teraz ovládané mýtickými démonmi. Preskúmavajte rozľahlé otvorené oblasti a objavujte nové miesta, kde nájdete dôležité predmety pre vaše prežitie. V týchto oblastiach stretnete stovky známych démonov a desiatky nových, s ktorými môžeš bojovať alebo uzavrieť spojenectvá.


Trailer

Annoucement Trailer

Shin Megami Tensei V: Vengeance - bude dostupný 14.06.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách