Skater XL Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Skater XL - PS4Skater XL - XBOX ONE
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 469117
SolutionsEN dabing

Skater XL [NSW]

O hre

Dlho očakávaná verzia hry Skater XL na Nintendo Switch je konečne tu a prináša kompletný zážitok so Skater XL na jedinečnú mobilnú platformu Switch. Vďaka niekoľkoročnému vývoju Easy Day Studios optimalizovalo vzácnych a plynulých 60 snímok za sekundu v ručnom aj zapojenom režime a zachováva charakteristickú fyzikálnu hrateľnosť, ktorú si dodnes užilo vyše 1 milión hráčov.
Skater XL na Nintendo Switch je verný svojim koreňom ako otvorený, kreatívny sandbox, kde môžete jazdiť na skejte, filmovať, tráviť čas a tvoriť, a to všetko podľa svojho. Vďaka funkciám, ako je voľná jazda pre viacerých hráčov, editor záznamov, úpravy postáv a rozrastajúca sa knižnica stiahnuteľných užívateľských modifikácií, vybavenia a máp, prináša Skater XL tú najplynulejšiu a najreaktívnejšiu realistickú skateboardovú hru, ktorá kedy na Switch vyšla.


Kľúčové vlastnosti

  • 60 FPS na Switch
    Vďaka vzácnym a plynulým 60 snímkam za sekundu v ručnom režime si môžu hráči na Nintendo Switch užiť jazdu na skateboarde na cestách a úplne si vychutnať oceňovanú fyzikálnu hrateľnosť Skater XL. Skateboarding s ovládačmi Joy-Con ešte nikdy nepôsobil tak plynulo a reaktívne!

  • Jazdite na skejte alebo relaxujte online
    Bavte sa až s 10 kamarátmi online, čo napodobňuje skutočný zážitok z ulice, a dávajte dohromady trasy, sledujte ostatných hráčov alebo sa jednoducho prejdite so svojou partiou.

  • Obrovský katalóg módov dostupný v deň vydania
    Hráči Skater XL na Switch budú mať vďaka technológii Mod.io okamžitý prístup k veľkému výberu modifikácií od zapálených tvorcov a vymyslených skateboardových značiek. Okrem všetkého oficiálneho obsahu si môžu hráči nájsť dokonalý vzhľad alebo si stiahnuť najnovšie vybavenie vďaka tej najrozsiahlejšej knižnici so skateboardovým obsahom všetkých čias.

  • Hrajte ako skutoční skateboardoví profíci
    Vyberte si slávnych profíkov, ako je napríklad Tiago Lemos, Brandon Westgate, Evan Smith a Tom Asta, z ktorých všetci majú vlastné typické vybavenie, ktoré zodpovedá ich štýlu.

  • Hustý soundtrack
    Modest Mouse, Interpol, Animal Collective, Future Islands a Band of Horses, to sú zlaté klince rozmanitej hudby, ktorá sa skvele hodí k atmosfére západného pobrežia v Skater XL.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách