Sonic Frontiers [PS5] - BAZÁR (použitý tovar)

Cena s DPH
30,99 €
Osobitný režim 0% DPH
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 453513
SEGA

Sonic Frontiers [PS5] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Príbeh


V najnovšom vysokorýchlostnom dobrodružstve ježka Sonica sa stretávajú celé svety! Pri hľadaní stratených smaragdov Chaosu uviazne Sonic na starobylom ostrove plnom neobvyklých tvorov. Prebojuj sa hordami mocných nepriateľov a preskúmaj strhujúci svet plný akcie, dobrodružstva i záhad.

O hre

  • Zaži Sonica ako nikdy predtým!
    Akceleruj do nových výšin a okús vzrušenie z vysokej rýchlosti a plošinovkovej voľnosti, zatiaľ čo sa budeš preháňať po piatich obrovských ostrovoch Starfall. Staňte sa Sonicom a vydajte sa na cestu za tajomstvom pozostatkov starovekej civilizácie sužovanej robotickými hordami. Vydajte sa zachrániť svojich priateľov a záhadných obyvateľov Starfall Islands pred kolosálnou, mechanizovanou hrozbou, len s niekoľkými otázkami a hlasom bez tela, ktorý vás bude viesť.

  • Rýchlejší ako kedykoľvek predtým
    Vrhni sa do dobrodružstva, ovládni silu Prastarých a zastav týchto nových tajomných nepriateľov v tvrdom boji. Toto je evolúcia Sonicových hier!

  • Kybernetický boj
    Objavujte portály roztrúsené po celom ostrove a vydajte sa do úrovní kybernetického priestoru cez portály roztrúsené po ostrovoch s charakteristickou 3D platformou pri rýchlostiach Sonic, nabitou výzvami na otestovanie vašich schopností.

  • Vyzvite sa v kybernetickom priestore
    Prostredníctvom temného príbehu naplneného vzájomnou láskou dvoch sestier a sebaobetovaním odhaľujú Briar s Lute pravdu o sebe samých i svojich nových schopnostiach a pri tom vzájomne spolupracujú a zostávajú verné svojmu neporušiteľnému putu.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách