Sonic Riders PC DVD

9,99 €
4,99 €
Cena bez DPH: 4,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 34948
SEGAEN dabing

Sonic Riders [PC DVD]

Arkádový pretekársky titul, ktorý ponúka možnosť stretnúť so všetkými aspoň trošku významnejšími postavami, aké sa kedy objavili v Sonic tituloch. Zápletka Sonic Riders je jednoduchá. Dr. Robotník organizuje preteky, ktorých víťaz sa stane hrdým majiteľom smaragdu Chaosu.

Preteká sa v extrémnych rýchlostiach na vzdušných boardoch a k víťazstvu je okrem precízneho manévrovania potrebná aj trošku Xtrémnej drzosti a opatrnosti pri vykonávaní špeciálnych extrémnych pohybov.

Jedným z veľmi dôležitých prvkov tohto titulu je využívanie vzdušného prúdu, ktorý za sebou zanecháva každý z pretekárov. Hráč normálne v priebehu preteku bude spotrebúvať palivo, ktorým je samozrejme vzduch. Palivo bude možné dopĺňať len na niekoľkých miestach na trati a tiež tým, že sa hráč bude viezť na vzdušnom prúde za súperom. Aby sa tento prvok nedal jednoducho zneužívať, bude môcť každý hráč spôsobovať akési anomálie vo svojom vzdušnom prúde. Ich prostredníctvom bude možné knock-outovať pretekára, ktorý sa v danom vzdušnom prúde vezie.

Tvorcovia pre Vás prichystali rad zaujímavých tratí situovaných do známych (Splash Canyon, Egg Factory, Green Cave, Sandy Ruin) aj úplne nových lokalít. Trate sú pritom plné zákerných prekážok, ale aj skratiek, ktorých objavenie môže ušetriť cenné sekundy.

Súvisiace produkty (2)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách