Sony DualShock 4 Back Button Attachment, black

29,99 €
22,99 €
Cena bez DPH: 19,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 405391
SONY

Sony DualShock 4 Back Button Attachment, black [CUHYA-0100]

Sony prichádza s novým doplnkom pre vaše DualShock 4 ovládače s menom DualShock 4 Back Button Attachment, čo sú nastaviteľné tlačidlá na chrbte ovládača. Tento doplnok je vhodný pre hráčov každej úrovne, ktorých baví byť súťaživými. Zvyšuje váš herný zážitok tým, že vám prináša viacej prispôsobivosti a výkonu, kým udržuje komfort a pocit z DualShock 4 bezdrôtového ovládača, ktorý ste si obľúbili.

Má elegantný dizajn, s dvoma programovateľnými a ľahko hmatateľnými zadnými tlačidlami, ktoré vám dovoľujú využiť viacej prstov a skrátiť tým odozvu a zlepšiť flexibilitu v súťaživých hrách.

  • Rýchlo reagujúce zadné tlačidlá a OLED obrazovka: 2 zadné tlačidlá dokážu nastaviť až 16 rôznych akcii ako sú napríklad trojuholník, krúžok, R1 a R2, a poskytnúť tak rýchlu odozvu, tak aby ste mohli skákať a šmýkať sa bezchybne. Doplnok taktiež poskytuje integrovaný OLED display, ktorý prináša všetky informácie okolo priradení funkcii tlačidiel.
  • Dedikované tlačidlo vám dovoľuje premapovať nastavenie predošlých tlačidiel aj počas hry, takže budete pripravený, nech hráte akúkoľvek hru. Čoviac, môžete uložiť a vybrať si z 3 rôznych profilov v rôznych hrách a taktiež obsahuje aj dieru pre vaše 3.5mm káblové slúchadlá.
  • Produkt je testovaný a schválený pre vaše všetky najobľúbenejšie PlayStation 4 a PlayStation VR tituly, a je stavaný vzhľadom na ergonómiu DualShocku 4.






  • Sony DualShock 4 Back Button Attachment, black - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    1 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách