Soška Last of Us Part II: Armored Clicker

64,99 €
54,99 €
Cena bez DPH: 45,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 466117

Soška Last of Us Part II: Armored Clicker

Originálna zberateľská soška Armored Clicker zo svetoznámej hry Last of Us Part II zaručene nesmie chýbať vo Vašej zbierke!

  • O hre
    The Last of Us Part II je akčná adventúra z roku 2020 vyvinutá spoločnosťou Naughty Dog a vydaná spoločnosťou Sony Interactive Entertainment pre PlayStation 4. Hra sa odohráva päť rokov po The Last of Us (2013) a zameriava sa na dve hrateľné postavy v postapokalyptickom Spojených štátoch, ktorých životy sa prepletajú: Ellie, ktorá sa vydáva pomstiť za vraždu, a Abby, vojak, ktorý sa zapletie do konflikt medzi jej milíciou a náboženským kultom. Hra využíva pohľad z tretej osoby; hráč musí bojovať proti ľudským nepriateľom a kanibalistickým klikerom - tvorom podobným zombie.

  • O postave
    Klikery sú tretím štádiom infikovaných ľúdí v hre The Last of Us, The Last of Us Part II a Left Behind. Trvá približne rok, kým sa dostanú do tohto štádia infekcie po vystavení infekcii mozgu Cordyceps. Boli dlhodobo vystavení účinkom huby a teraz majú silu, ktorá výrazne prevyšuje priemerného človeka. Ich výzor je typický vychýlenými tvárami napadnutými hubou, ktorá sa tiahne od infikovaného mozgu. V tomto bode je už oblečenie, ktoré mal hostiteľ na sebe, väčšinou otrhané a zničené. Koža je pokrytá hubou a šupinatými hubovými výrastkami, ktoré je možné vidieť žiariť v tme. Najpozoruhodnejšie je, že oči klikerov boli vytlačené z jamiek v dôsledku pokročilého rastu húb, takže hostiteľ zostal úplne slepý. V reakcii na svoju slepotu si klikači vyvinú formu hrubej echolokácie tým, že produkujú rýchle klikanie a škrípanie, čím si infikovaní vyslúžili svoju prezývku.

  • Originálna figúrka
    Naughty Dog a Dark Horse s hrdosťou predstavujú úplne novú PVC figúrku Armored Clicker ako najnovší prírastok do aktuálnej zostavy figúrok The Last of Us Part II. Táto luxusná zberateľská súprava privádza k životu hrôzostrašné tvory infikované Cordycepsom a obsahuje obrneného klikera, ktorý sa zmieta v očakávaní útoku. Tento desivý zberateľský kúsok, ktorý ponúka precízne detaily a autentickosť od krvavých vykrútených rúk až po roztrhané oblečenie je dokonalým doplnkom zbierky fanúšikov The Last of Us.

  • Vlastnosti figúrky

    • Oficiálne licencovaný produkt
    • Výška cca 22 cm
    • Vyrobené z kvalitného PVC
    • Detailné záhyby a textúry
    • Autenticky podrobná soška
    • Vypracované na základe hernej predlohy


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách