Soška WandaVision Scarlet Witch (Marvel Comics)

89,99 €
57,99 €
Cena bez DPH: 48,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447836
Diamond

Soška WandaVision Scarlet Witch (Marvel Comics) [NOV84564]

Exkluzívna zberateľská soška Scarlet Witch zo sveta Marvel , nenechajte si ujsť príležitosť pridať si tento jedinečný zberateľský kúsok do Vašej zbierky!

  • História postavy
    Scarlet Witch (Wanda Maximoff) je postava, ktorú vytvorili spisovateľ Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Prvýkrát sa objavila v X-Men #4 (marec 1964) v Silver Age of Comic Books. Scarlet Witch bola od 80. rokov 20. storočia zobrazovaná ako mocná čarodejnica a príležitostne sa stala dostatočne silnou na to, aby zmenila realitu tým, že využila väčšie zdroje energie.

    Scarlet Witch je prvýkrát zobrazená ako neochotná superzločinka spolu so svojím dvojčaťom Pietro Maximoff/Quicksilver, obaja zakladajúci členovia Bratstva mutantov. Rok po svojom debute sa pripojila k tímu superhrdinov Avengers a odvtedy bola často zobrazovaná ako riadna členka tohto alebo príbuzných tímov. V roku 1975 sa vydala za svojho androidového spoluhráča Visiona, neskôr pomocou požičaných magických síl otehotnela, výsledkom čoho boli dvojčatá William ("Billy") a Thomas ("Tommy"). Príbehy v roku 1989 vymazali Tommyho a Billyho z existencie (neskôr sa znova objavili ako hrdinovia s názvom Wiccan a Speed) a odstránili Visionove emócie, čo viedlo k anulovaniu jeho a Wandinho manželstva.

  • Od kriminálu k Avengerom
    Wanda Maximoff je rodáčka zo Sokovia, ktorá vyrastala so svojím bratským dvojčaťom Pietrom. Má latentnú mýtickú schopnosť využiť mágiu chaosu, vyvinula si nenávisť voči Tonymu Starkovi a vyvolala protiamerické protesty po tom, čo bombové útoky v Novom Grade zabili jej rodičov.

    O niekoľko rokov neskôr, v snahe pomôcť očistiť svoju krajinu od sporov, sa dvojčatá pripojili k HYDRA a súhlasili s tým, že podstúpia experimenty so Scepter pod dohľadom baróna Struckera, pričom Kameň mysle (Mind Stone) prebudí a zosilní Wandine sily. Zatiaľ čo jej brat vyvinul super rýchlosť, ona dosiahla rôzne psionické schopnosti. Keď HYDRA padla, dvojčatá sa pripojili k Ultronovi, aby sa Starkovi pomstili, ale opustili ho, keď zistili jeho skutočné úmysly vykoreniť ľudstvo. Wanda a Pietro sa pripojili k Avengers počas bitky o Sokoviu, aby zastavili Ultrona; Pietro bol zabitý počas bitky, ale Wanda prežila a bola krátko nato premiestnená do Avengers Compound.

  • Ako je to s jej magickými schopnosťami?
    Počas 60. rokov sa o nej a Quicksilverovi hovorí, že sú zmutované dvojča dvoch ľudských rómskych rodičov, Djanga a Marya Maximoffových. Neskôr sa hovorí, že deti boli adoptované, dal ich Maximoffom genetik zvaný High Evolutionary, takže ich skutočný pôvod zostal záhadou. V roku 1974 sa hovorí, že ich rodičia sú hrdinovia zlatého veku Bob Frank / Whizzer a Madeline Joyce Frank / Miss America. Wanda sa potom istý čas nazýva Wanda Franková.

    V roku 1982 Magneto dospel k záveru, že je otcom Wandy a Pietra. V roku 2014 crossover AXIS odhalil, že Pietro a Wanda nesúvisia s Magnetom. V roku 2015 dvojčatá zistia, že nie sú mutantmi a ich nadľudské vlastnosti sú výsledkom experimentov High Evolutionary. Séria 2015-2017 Scarlet Witch odhaľuje, že adoptívni rodičia Wandy a Pietra Django a Marya Maximoff sú biologicky ich teta a strýko. Ich skutočnou matkou je potvrdená Natalya Maximoff, predchádzajúca Scarlet Witch, čarodejnica, ktorej otcom bol Scarlet Warlock.
  • Dostala vlastný seriál
    The Scarlet Witch (hrá Elizabeth Olsen) sa objavila v niekoľkých filmoch Marvel Cinematic Universe, vrátane Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame a Doctor Strange and the Multiverse of Madness.

    Seriál WandaVision od Marvel Studios je zmesou klasických televíznych sitkomov a filmového sveta Marvel. Wanda Maximovová (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany), dve superbytosti žijúce v malom mestečku, zisťujú v tomto seriáli, že nie všetko je také idylické, ako sa na prvý pohľad zdá. Jednotlivé epizódy seriálu, respektíve polovica deja, sa odohráva vo vnútri Wandiného vytvoreného sveta, sú štylizované ako epizódy rôznych amerických televíznych seriálov a sitcomov od 50. rokov do súčasnosti. Štylizácií odpovedá oblečenie a rekvizity, stavba deja, ale aj formát a farby.
  • Originálna soška
    Je to skutočnosť alebo je to WandaVision? Wanda Maximoff, ktorá vychádza z kvetu energie chaosu, sa pripravuje na uvoľnenie svojej skutočnej sily v Marvel Cinematic Universe v tejto úplne novej galériovej dioráme od DST! Táto socha s dôkladným spracovaním detailov a aplikácií je odliata z vysokokvalitného. Dodáva sa v celofarebnej krabičke s výstavným okienkom. Navrhol Caesar, vyrezal Alejandro Pereira!

    Vlastnosti sošky

    • Oficiálne licencovaný produkt
    • Výška cca 25 cm
    • Vyrobené z kvalitného PVC
    • Detailné záhyby a textúry tkanín
    • Autenticky podrobná socha, ručne maľovaná
    • Vypracované na základe seriálovej predlohy
    • Navrhol umelec Caesar
    • Vyrezal umelec Alejandro Pereira


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách