SoulCalibur 6 + Tekken 7 PS4

Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 406090
BandaiEN dabing

SoulCalibur 6 + Tekken 7 [PS4]

Tekken 7
Zotnite päste a pripravte sa na ultimátne súboje na PC. Hra Tekken 7 je poháňaná Unreal Enginom 4 a prichádza s ďalším turnajom kráľa železnej päste. S verným 3D bojovým systémom a neporušeným štýlom hry, prichádza Tekken 7 s realistickou grafikou, novými vymoženosťami a bojovými mechanikami. Hra oživuje názory, rivalitu a zmysel pre dramatické efekty, ktoré sú zakorenené v jeho arkádovom DNA, čím Vám hra zaručí ultimátny bojový zážitok.



  • Unreal Engine 4
    Hra Tekken 7 stanovuje novú mierku pre grafickú presnosť v kategórii bojových hier, posúva hranice next-gen konzol a PC k ich limitu.

  • Neprerušovaný zážitok z príbehu
    Hollywoodske, prehnané akčné sekvencie sa bezchybne spájajú do neľútostných súbojov.

  • Posledná kapitola krvavej ságy klanu Mishima
    Tekken 7 predstavuje poslednú kapitolu dvadsať ročného sporu klanu Mishima. Odkryte epické ukončenie emočne nabitej rodinnej vojny medzi členmi klanu Mishima, pri tom ako sa snažia vyrovnať staré skóre a zápasiť o nadvládu nad celosvetovým impériom, vďaka čomu je svetová rovnováha v nebezpečenstve.

  • Výber z 30 hrateľných postáv
    Vyberte si postavy z pôsobivého výberu fanúšikmi obľúbených postáv a úplne nových bojovníkov, každá postava má odlišný súbor smrteľných techník, pohybov a kombo útokov.

  • Postava zo Street Fighter - Akuma
    Perfektný prechod postavy Akuma do 3D prostredia, pri tom ako sa pripája k súbojom, môžete očakávať všetky obľúbené pohyby a útoky.

  • Úplne nové bojové mechaniky a pohyby
    Klasické súboje 1 v 1 sa vracajú s novými pohybmi a bojovými mechanikami ako sú Rage Arts, Rage Drivers a Power Crushes, ktoré robia herný štýl prístupnejším pre hráčov všetkých schopností.





    SoulCalibur 6
    Vitajte späť na javisku histórie s hrou Soulcalibur 6.
    Pri oslave dvadsiateho výročia obľúbenej bojovej hry so zbraňami prichádza nový diel série. Hra sa vracia ku svojim koreňom, ale prináša do súbojov aj nové mechanické vymoženosti.

    Hra z tejto série nikdy nevyzerala tak dynamicky a dramaticky, herný zážitok je zosilnený vďaka ohromujúcej grafike. Precestujte charakteristické bojiska zo šestnásteho storočia a zažite boj o dva legendáre meče. Hra ponúka kompletné obsadenie postáv zahŕňajúce obľúbencov Mitsurugiho a Spohitiu, samozrejme sa predstavia aj nováčikovia! Hrateľnosť bola od základov prerobená vďaka novým vymoženostiam ako Reversal Edge System, ktorý hráčom umožňuje nájsť balans medzi útokom a obranou. Po aktivácii tohoto systému môžu hráči nepretržite blokovať útoky a použiť protiútok plnou silou. Tieto taktické možnosti a samotné súboje sú zvýraznené vďaka dynamickej kamere.

    Postavte sa počítačom ovládanému AI, vyzvite priateľov, alebo bojujte s bojovníkmi z celého sveta v rýchlych a dynamických súbojoch s úchvatnými vizuálnymi efektmi. Hviezdne obsadenie bojovníkov s rôznorodými zbraňami kombinované s jednoduchým ovládaním znamená, že hru si môžu užiť všetci hráči a okamžite poraziť svojich súperov.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách