Soulstice CZ (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Soulstice CZ (Deluxe Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 450356
ModusCZ titulky
 
Chceš ušetriť 18 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 24,99 €

Doporučené produkty (1)

Soulstice CZ (Deluxe Edition) [PS5]

Príbeh


Budúcnosť Svätého kráľovstva keidaského sa ocitne v ohrození, keď do sveta ľudí vtrhnú cez Oponu mocné a neľútostné bytosti známe ako „prízraky“. Tie napádajú svoje obete, zmocňujú sa ich tiel a menia ich na nezastaviteľné, odporné monštrá hodujúce na všetkom živom. Obyvateľov kráľovstva pred nimi dokážu ochrániť iba „chiméry“ – hybridní bojovníci vzniknutí spojením dvoch duší.Briar a Lute sú dve sestry znovuzrodené ako chiméra. Táto premena priniesla Briar nadľudskú silu a odolnosť, zatiaľ čo Lute – ktorá kvôli spojeniu svojej duše so sestrinou obetovala život – sa premenila na tieň s tajomnými schopnosťami. Briar s Lute dostanú za úlohu oslobodiť zničené mesto Ilden a pri tom zistí, že poriadok, ktorému slúži, má oveľa ambicióznejší plán.

O hre

  • Bojuj ruka v ruke
    Ovládaj súčasne obe sestry - Briar i Lute. Vrhni sa na nepriateľov s pomocou útokov nablízko a komb ako Briar a ovládni bojisko svojimi nadprirodzenými silami ako Lute. Kombináciou ich jedinečných predností odomykaj mocné, transformačné schopnosti a postupne odhaľuj skutočný potenciál, ktorý môžu ako chiméra dosiahnuť.

  • Skúmaj zničené mesto
    Na oblohe nad kedysi svätým mestom Ilden sa otvorila „trhlina“. S tým, ako si k nej budú Briar a Lute prebojovávať cestu, budú čeliť spletitým rébusom a záhadám, zatiaľ čo ich okolie bude stále nepriateľskejšie a pokrivenejšie.

  • Bojuj s rôznymi druhmi nepriateľov a upravuj svoje zbrane
    Spoza Opony prenikla do sveta ľudí odporná zmes prízrakov, skazených a posadnutých. S využitím Lutiných unikátnych aur tieto stvorenia odhaľuj a oslabuj a prispôsobuj sa neustále sa meniacemu bojovému tempu.Počas svojho dobrodružstva budeš priebežne odomykať a vylepšovať nové zbrane, ktoré môžeš ľubovoľne prepínať aj uprostred boja a vykonávať tak štýlové a vysoko ničivé kombá.

  • Zisti pravdu o svojom pôvode
    Prostredníctvom temného príbehu naplneného vzájomnou láskou dvoch sestier a sebaobetovaním odhaľujú Briar s Lute pravdu o sebe samých i svojich nových schopnostiach a pri tom vzájomne spolupracujú a zostávajú verné svojmu neporušiteľnému putu.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách