Star Trek Online (Collector’s Edition) PC DVD

39,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 200531
Atari

Star Trek Online (Collector’s Edition) [PC DVD]

Prvá poriadna výhradne online hra zo sci-fi fenoménu menom Star Trek. Hra okrem oficiálnej licencie ponúka obrovský herný svet, v ktorom sa môžete pustiť do mnohých dobrodružstiev ako úplne nová postava nezávisle na zvolenej rase, či pohlaví.

Dej hry a rovnako tak prostredie je zasadené do roku 2409 alebo teda 30 rokov po filme Star Trek Nemesis, t.j. na kapitána Kirka, či Picarda v hre nenarazíte, aj keď slávna loď Enterprise sa stále túla vesmírom, rovnako ako veľa tvárí, známych predovšetkým seriálovým fanúšikom.

Okrem navštevovania najrôznejších planét a bojov s umelou inteligenciou i ďalšími hráčmi, na Vás čaká výlet do vesmíru svojou vlastnou loďou. Hra tak získava ďalší rozmer plný nevídaných zážitkov pri stretoch viacerých vesmírnych korábov a objavovaní nových končín vesmíru.



Collector’s Edition obsahuje navyše:

  • Exkluzívne zberateľské balenie z brúseného hliníka s 3D hologramom.
  • 40 stranový artbook The Art of Star Trek Online
  • Limitovanú edíciu odznaku Stra Trek.
  • 3 pozvánky pre priateľov, ktoré umožňujú hrať až 10 dní bez platenia.
  • Uniformy z Deep Space Nine a The Next Generation do hry.
  • Bonusový predmet Red Matter Capacitator do hry (unikátne zariadenie, ktoré dodáva energiu do štítov, zbraní a vybavenia Vášho kozmického korábu).



    Star Trek Online (Collector’s Edition)



    Hra vyžaduje pripojenie k sieti Internet a platenie mesačných poplatkov kreditnou kartou, alebo predplatnými hernými kartami. Balenie obsahuje predplatné na 30 dní hrania zdarma (aktivuje sa pri zadaní čísla kreditnej karty, alebo kódu z predplatnej hernej karty).


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách