Star Trek Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Star Trek - PC DVDStar Trek - XBOX 360
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 207166
BandaiEN dabing

Star Trek [PS3]

Cenami ovenčené obsadenie Star Trek Vám po prvýkrát umožňuje prevziať úlohu Kirka a Spocka v úplne originálnom kooperatívnom zážitku hodnom fanúšikov. Hra sa odohráva v novom prostredí podľa filmu Star Trek od režiséra a producenta J.J. Abramsa a vtiahne Vás do deja bohatým príbehom a akčnými bojmi.

Hra Star Trek, za ktorou stoja tvorcovia takých hitov ako Bioshock 2, Dark Sector, alebo The Darkness 2, ponúka originálny príbeh od víťazky ceny BAFTA a scenáristky série God of War, Marianne Krawczyk v spolupráci so spisovateľmi/producentmi nového Star Trek filmu, Bobom Orcim, Alexom Kurtzmanom a Damonom Lindelofom.



  • Herecké obsadenie filmu Star Trek z roku 2009 prispelo svojimi hlasy do hry, vrátane Chrisa Pinea ako Kirk a Zacharyho Quinta ako Spock.
  • Dej hry sa odohrávaja po udalostiach z filmu Star Trek z roku 2009 a umožňuje Vám pokračovať v ceste vesmírom s úplne originálnym príbehom.
  • Odhaľte nové lokality na Enterprise a iných lodiach, preskúmajte nikdy predtým nevidené sektory v celej galaxii, vrátane exotických planét, zradných džunglí, vzdialených vesmírnych staníc a ďalších.
  • Hra Star Trek, postavená od základu ako kooperatívny zážitok, spája dva diametrálne odlišné herné štýly a jedinečné schopnosti postáv v jednej hre. Výsledkom je najlepšie pochopiteľný a najrozmanitejší kooperatívny zážitok na súčasnej generácii konzol.
  • Zahrajte si po prvýkrát za dve z najznámejších sci-fi postáv ako Vám to dovolí len nová hra Star Trek. Keď je v stávke osud galaxie, musíte sa spoliehať sami na seba a vytvoriť dokonalý tím.
  • Gornovia, odhodlaní dobyť galaxiu, sa vracajú ako prepracovaná verzia klasických Trek zloduchov, infikujúc svojich nepriateľov jedom, ktorý môže otráviť, vyvolať halucinácie a dokonca aj zabiť. Líšiaci sa veľkosťou a schopnosťami, rozsievajú Gornovia chaos a deštrukciu, pričom ničia celé populácie a plienia prírodné zdroje ich planét.
  • Autentické prostredie a neustále sa meniaca hrateľnosť podčiarkujú dobrodružstvo v novej hre Star Trek. Unášajte nepriateľské bojové lode, skáčte v nulovej gravitácii na pohybujúce sa kozmické lode a plávajte cez podzemné vodné toky.
  • Star Trek využíva širokú škálu zbraní a výzbroje, čím Vám dáva úplnú kontrolu nad obrovským arzenálom technológie 23. storočia, vrátane unikátnych zbraní pre Kirka a Spocka. V kombinácii so špeciálnymi zručnosťami Vašej postavy môže každé stretnutie, každá situácia dopadnúť rôzne, v závislosti na tom, kto, čo a ako hrá.

  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách