Star Wars: Squadrons Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Star Wars: Squadrons - PC DVDStar Wars: Squadrons - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
7,99 €
Cena bez DPH: 6,66 €
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 409298
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetriť 1 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 6,99 €

Star Wars: Squadrons [XBOX ONE]

Ovládnite umenie leteckých súbojov v autentickej hre Star Wars: Squadrons. Pripravte sa na adrenalínové súboje viacej hráčov z pohľadu prvej osoby po boku vašej letky. Piloti, ktorí narukujú, si sadnú do kokpitov stíhačiek Novej republiky a Impéria a zapoja sa do strategických vesmírnych bitiek 5 proti 5. Upravte si stíhačku a prispôsobte zloženie vašej letky pre najrôznejšie herné štýly a rozdrvte vašich protivníkov. Piloti triumfujú ako tím a plnia taktické úlohy na známych aj doposiaľ nevidených bojiskách, vrátane plynového obra Yavin Prime a roztriešteného Galitanu.

Sadnite si do stiháčiek ako X-wing a TIE Fighter. Upravte si výzbroj a vzhľadové doplnky, a zatiaľ čo budete v kokpite sa kochať okolím, podľa potreby prevádzajte energiu medzi zbraňami, štítmi a motormi.

Zistite, čo znamená byť pilotom, v strhujúcom príbehu pre jedného hráča zo sveta Star Wars, ktorý sa odohráva po udalostiach z filmu Return of the Jedi. Do boja o osud galaxie, na ktorý sa budete pozerať striedavo z rôznych perspektív, vysielajú obe frakcie kultových aj nových vodcov. Nova republika bojuje za slobodu. Impérium vyžaduje poriadok. Pripojte sa a zaslúžte sa o výkvet galaxie.

  • Stretnite sa v intenzívnych súbojoch 5 proti 5 v režime viacej hráčov.
  • Sadnite si do kokpitov rôznych tried stíhačiek z výzbroje Novej republiky a Impéria, vrátane obratného A-Wingu a devastujúceho TIE bombardéru.
  • Využite riadiace panely vo váš prospech a naplno si vychutnajte intenzitu boja z pohľadu prvej osoby.
  • Stúpajte po rebríčku a za jasne daný postup si odomknite nové komponenty ako zbrane, trupy, motory, štíty a kozmické predmety, ktoré sa postarajú o neustále sviežu hrateľnosť.







    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby Xbox Live Gold!

    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách