Steel Rats PS4

29,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 446704
RedEN dabing

Steel Rats [PS4]

Steel Rats je tu! Vráť sa v čase a jazdi v prelomovej evolúcii žánru 2,5D akčných arkád, ktorá spája deštruktívne, oktánové súboje na motorke a smrtiace kaskadérske hry, odohrávajúce sa vo vizuálne štylizovanom retro svete budúcnosti. Prepínajte medzi štyrmi jedinečnými postavami, keď spôsobíte zmätok!

O hre

Staňte sa členom motorkárskeho gangu
Staňte sa jedným z Steel Rats, motorkárskeho gangu, ktorý sa zaviazal chrániť svoje mesto pred inváznou armádou mimozemských robotov - Junkbotmi. Ničte a jazdite cez hordy nepriateľov, prepínajte medzi štyrmi jedinečnými postavami, keď spôsobíte zmätok s dokonalým strojom na zabíjanie; váš plameň chrlí, pílový kotúč, motorka.
Jazdite vo futuristickom svete
Jazdite štýlovo cez retro futuristický svet Steel Rats™. Odohráva sa v alternatívnej verzii USA zo 40. rokov 20. storočia, vyzbroj sa a nasadni na svojho chrómovaného žrebca a zachráň Coastal City pred inváznou hordou Junkbotov. Váš motocykel je vaša zbraň navrhnutá tak, aby rozdrvila vašich nepriateľov úžasnými a štýlovými spôsobmi pri prechádzaní hore, dole doľava a doprava, cez strechy a cez nepriateľmi zamorené tunely.
Predvádzajte kaskadérske kúsky
Naštartujte svoj motor a ovládnite realistické ovládanie svojho bicykla založené na fyzike, aby ste mohli predvádzať kaskadérske kúsky a šikovne ničiť Junkbotov s množstvom špeciálnych schopností a zbraní. Čím kreatívnejšia je deštrukcia, tým lepšie, stúpajte po stenách, prevracajte boky budov a rozpútajte chaos vo vzduchu pri jazde hore nohami.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách