Stellar Blade PS5

79,99 €
69,99 €
Cena bez DPH: 58,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 472310
PlayStationEN dabing

Stellar Blade [PS5]

O hre

Získajte späť Zem pre ľudstvo.

Zachráň v tomto strhujúcom akčnom príbehovom dobrodružstve ľudstvo pred vyhynutím. Budúcnosť ľudstva balansuje na ostrí noža. Krajina spustošená podivnými tvormi bola opustená a zvyšky zdecimovanej ľudskej rasy ušli do kolónie vo vesmíre. Po ceste z kolónie dorazí výsadkárka Eve na spustošené zvyšky našej planéty s jasnou úlohou: zachrániť ľudstvo tým, že získa Zem späť od NA:tive – zlovoľnej sily, ktorá ju zdevastovala. Ale ako sa Eve stretáva s jednotlivými zástupcami NA:tive, skladá dohromady záhady minulosti a skúma ruiny ľudskej civilizácie, začína si uvedomovať, že jej poslanie nebude zďaleka tak priamočiare. V skutočnosti nie je takmer nič tak, ako sa zdá…


Kľúčové vlastnosti

  • Strhujúca a nabrúsená akcia
    Zapoj sa do neskutočne rýchleho boja a presekaj si cestu zvyškami Zeme, kde podstúpiš veľkolepé strety s bossmi, ktoré preveria nielen tvoju silu, ale aj dôvtip. Rozbehni ladné a zároveň brutálne útočné kombinácie a odomkni si nové pohyby, ktoré môžeš prispôsobiť svojmu hernému štýlu. Zbrane Eve môžeš vylepšovať a navyšovať tak svoje šance na úspech v stále náročnejších konfrontáciách s bossmi.

  • Neuveriteľný vizuálny zážitok
    Ponor sa do vysoko detailného postapokalyptického sveta, v ktorom sa veľkolepo mieša krása s hrôzou. Preskúmaj úchvatné prostredia inšpirované vedecko-fantastickými svetmi, v ktorých vďaka grafickému výkonu PlayStaton®5 ožívajú postavy a stvorenia známeho kórejského umelca a riaditeľa štúdia Shift Up Kima Hyung Tae.

  • Prepracované nezabudnuteľné dobrodružstvo
    Odhaľ strhujúci príbeh plný dospelých tém, tajomna a objavov. Príjmi neúprosné tempo, ktoré ti medzi zásadnými rozhodnutiami, ktoré menia vývoj príbehu, nedovolia ani na okamih spočinúť. Eve vo svoje poslanie bezhranične verí. Zatiaľ čo však nemilosrdnou silou ničí svojich nepriateľov a zároveň si vytvára silné putá s hŕstkou priateľov, ktorí jej kryjú chrbát, bude sa nakoniec musieť seba samej pýtať, čo to skutočne znamená byť človekom.

Trailer


Stellar Blade - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
100%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
1 x
4 star
0 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
0 x
5,0 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotil 1 zákazník
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách