Syberia: The World Before CZ (Deluxe Edition) PC DVD

49,99 €
45,99 €
Cena bez DPH: 38,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 447133
MicroidsCZ titulky

Syberia: The World Before CZ (Deluxe Edition) [PC DVD]

Svetoznáma séria Syberia francúzskej spoločnosti Microids robí radosť hráčom adventúr od roku 2002, keď vyšiel jej kultový prvý diel. Už ten sa niekoľko mesiacov po svetovej premiére dočkal oficiálnej českej lokalizácie, rovnako ako aj jeho dvaja nasledovníci v rokoch 2004 a 2017. Nie inak tomu bude aj u štvrtého dielu, ktorý nesie názov Syberia: The World Before.

O hre

  • Vaghen, 1937. Dana Rozeová je sedemnásť ročná nadaná slečna, ktorej je predpovedaná žiarivá kariéra vynikajúcej klavíristky. Nad jej budúcnosťou sa však začína vznášať temný tieň - Európa sa nachádza na prahu druhej svetovej vojny a spoločnosť zamoruje fašizmus, ktorý stavia niektoré národy nad priepasť medzi životom a smrťou.
  • Tajga, 2004. Kate Walkerová bola uväznená a nasadená na prácu v soľnom dole v odľahlej pustine Ďalekého východu. Snaží sa tam prežívať, ako najlepšie vie, pokiaľ nedôjde k tragickej udalosti, ktoré ju nasmeruje na nové dobrodružstvo, naplenené pátraním po jej vlastnej identite.
Kľúčové Vlastnosti:
  • Preskúmajte fantastický, poetický svet Benoîta Sokala s úchvatnými scenériami a ikonickými postavami
  • Prežite dychberúce príbehy dvoch jedinečných hrdiniek, Kate Walkerovej a Dany Rozeovej, ktorých osudy sú nerozlučne späté
  • Riešte prepracované hádanky a rébusy v súlade s tradíciami tejto hernej ságy
  • Spoznávajte nebezpečný svet prostredníctvom perfektne napísaných rozhovorov a kúzelných príbehových sekvencií
  • Nechajte sa uniesť symfonickým soundtrackom, ktorý zložil Inon Zur, autor hudby k hrám Syberia 3, Fallout 4, Dragon Age: Origins, Prince of Persia a mnohým ďalším


Fyzická Deluxe Edition obsahuje Steam kľúč a bonusový disk s digitálnym soundtrackom, skrátenou verziou scenára k hre od Benoîta Sokala a Lucasa Lagravetta a sadu pre fanúšikov s niekoľkými tapetami, avatarmi a pôvodnými storyboardmi od Benoîta Sokala.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE titulky

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách