Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - PC DVDTeenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - PS5Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - XBOX ONETeenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 446996
MergeEN dabing
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 19,99 €

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge [PS4]

Hrdinovia v polovičnom pancieri!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge má prelomový gameplay, ktorý korení v klasických bojovkách od expertov v Dotemu a Tribute Games.

O hre

  • Prebite si cestu v nádherných pixel artových prostrediach a porazne tonu pekelných nepriateľov s vašou obľúbenou Ninja korytnačkou, ktorá má svoje špecifické schopnosti a pohyby - každý prechod hrou je tak unikátny!
  • Zvoľte si bojovníka, použite radikálne combá, aby ste porazili svojich oponentov a zažili napínavé súboje preplnené dychberúcou akciou a neuveriteľnými ninja schopnosťami.
  • Ostaňte v pozore, keď sa postavíte proti Shredderovi a jeho vernému Foot Clanu sami, alebo sa spojte so svojimi priateľmi a hrajte až šiesti naraz!
Korytnačí chlapci nedajú Shredderovi vydýchnuť
S Bebopom a Rocksteady, ktorí útočia na Kanál 6 a kradnú super nebezpečné zariadenia, aby tak podporili Krangov a Shredderov najnovší zvrátený plán, zažijete v Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge bitky naprieč nadčasovými TMNT lokalitami. Od Manhattanu, cez Coney Island až po mestské strechy a podzemné kanály, pomôžte nebojácnej štvorke poraziť Foot Soldiers, Triceraton Warriors, a Rock Troops až po Dimension X!.

Korytnačia sila!
Užite si očarujúcu, plne farebnú pixel artovú grafiku a vintage TMNT vibe, ktorý vás vráti naspäť do skvelých osemdesiatych rokov. Každý charakter, vozidlo, zbraň, vec a pozadie je priamo inšpirované seriálom z roku 1987, vďaka čomu sa budete cítiť ako keby ste vkročili priamo do televízie s perfektným mixom humoru a akciou nabitého dobrodružstva!

Vlastnosti:
  • Skvelý herný dizajn, ktorý vás prenesie do osemdesiatych rokov
  • Krásny, plne farebný pixel artový grafický štýl
  • Gameplay starej školy, vylepšený novými mechanikami
  • Možnosť šiestich hráčov naraz
  • Hrajte s ikonickými TMNT charaktermi a vozidlami v pestrých možnostiach gameplayu
  • Radikálny nový príbehový mód
  • A množstvo ďalšieho

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách