The Battle Cats United! Nintendo SWITCH

49,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447667
BandaiEN dabing

The Battle Cats United! [NSW]

V Battle Cats Unite! môžu až dvaja hráči hrať spolu alebo proti sebe v jednoduchom a ľahkom bojovom systéme. S viac ako 350 postavami mačiek sa pripravte na poriadnu jazdu!

O hre

  • Obrovské množstvo postávNechajte sa rozmaznávať širokou škálou mačacích postáv, ktoré presahujú vašu predstavivosť! K dispozícii je viac ako 350 mačacích postáv. Hráči budú môcť zbierať nové mačky z kapsulového automatu bez ďalších poplatkov. Tešte sa na vývoj a výcvik týchto milých mačiek!
  • Široká škála herných fázKaždý deň bude k dispozícii iná kolekcia etáp! Vaše Mačky začnú svoju púť dobytím planéty v „Impériu mačiek“, potom budú pokračovať k väčším výzvam v príbehových oblúkoch „Do budúcnosti“ a „Cats of the Cosmos“. Alebo môžete napadnúť „Stories of Legend“, cestu naprieč časom, aby ste našli mýtické Cats of Legend. S týmito 300 pódiami vrátane denných etáp Blitz si môžete užiť a hrať.
  • Co-op Mód Spolupracujte s „Boosted Cannon“ v režime pre dvoch hráčov! Hráči môžu v bitke zdieľať päť postáv. „Boosted Cannon“ je jedinečný prvok v režime pre dvoch hráčov. Premeňte prehratú bitku na víťazstvo, pretože sila vášho dela sa zdvojnásobí, keď obaja hráči strieľajú v dokonalej synchronizácii! Aj keď sa blíži porážka, spolupráca môže vyhrať deň!
  • Jednoduchý systém bojovaniaMilovníci mačiek sa radujú! Hráči si budú môcť vybrať svoje obľúbené mačky a vziať ich do boja! Pravidlá sú jednoduché: vyhrajte bitku zničením nepriateľskej základne!
  • Originálne minihryDávajte si pozor na prekvapivé objavenie sa výziev v minihrách, keď budete postupovať hlavnou hrou! Zbierajte odmeny na základe vášho skóre získaného po vyriešení výzvy. Užite si túto zmenu tempa medzi bitkami tým, že sa spojte so svojimi priateľmi a zahrajte si celkovo štyri minihry!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách