The Caligula Effect 2 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Caligula Effect 2 - PS4The Caligula Effect 2 - PS5
59,99 €
48,99 €
Cena bez DPH: 40,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 419649
NISEN dabing

The Caligula Effect 2 [NSW]

Ponorte sa do dobrodružstva zvrhnutého realitou scenáristu filmu Tadashi Satomi a režiséra Takuju Yamanaka! Virtuadoll s názvom Regret vytvoril svet Redo, aby ľudí nevedomky uväznil v simulácii a zachránil ľudí pred ich minulými výčitkami. Tento „raj“ je však otriasaný v jadre, keď virtuálny idol prenikne do Regretovej virtuálnej reality a prinavráti študentovi strednej školy spomienky na skutočný svet. Aby unikli Redovi, založia Go-Home Club, odbojovú skupinu, ktorá sa snaží bojovať proti Regret a jej ochrancom, hudobníkom Obbligato.

  • Vitajte v Tatefushi Academy: Zoznámte sa s čerstvými tvárami klubu Go-Home Club. Prijmite ďalších študentov, ktorí vám pomôžu, vyzvite virtuózku Regret a jej Obbligato Musicians a uniknite z falošného sveta Redo!
  • Breakout Battles: Využite imaginárny reťazec na predvídanie pohybov vašich nepriateľov a formujte dokonalú stratégiu. Využite vypočítané techniky na získanie taktickej výhody v boji.
  • Nezabudnuteľný raj: Majstrovsky vytvorené scenáre príbehov od spisovateľa Persona Tadashi Satomiho a režiséra Takuju Yamanaka sa spájajú s pulzujúcim zvukovým doprovodom inšpirovaným vocaloidmi, vďaka čomu je svet Redo nezabudnuteľným vizuálnym a zvukovým zážitkom.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách