The Callisto Protocol (Day One Edition) [PS5] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
19,99 €
Osobitný režim 0% DPH
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 454508
Striking

The Callisto Protocol (Day One Edition) [PS5] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

The Callisto Protocol

  • V tejto príbehovej hororovej hre na prežitie z pohľadu tretej osoby zasadenej 300 rokov v budúcnosti sa hráč ujme roli Jacoba Lee - obeti osudu uvrhnutej do väznice Black Iron s maximálnou ostrahou na Jupiterovom mesiaci Callisto. Keď sa väzni začnú meniť v obludné stvorenia, väznica sa ocitne v chaose. Aby Jacob prežil, musí sa prebojovať do bezpečia a utiecť z väznice Black Iron, pri čom musí odhaliť temné a znepokojivé tajomstvá, pochované pod povrchom Callisto.
Pomocou jedinečnej kombinácie streľby a kontaktného boja si bude Jacob musieť prispôsobiť taktiku, aby mohol bojovať proti rýchlo sa vyvíjajúcim stvoreniam, zatiaľ čo bude hľadať nové zbrane, vybavenie a schopnosti, aby zdolal rastúcu hrozbu a utiekol hrozbám Jupiterovho mesiaca smrti.

Kľúčové vlastnosti

    Hororová technika
    • The Callisto Protocol je pojatie hororu novej generácie z motgu Glena Schofielda. Táto hra kombinuje atmosféru, napätie a brutalitu s desivými okamžikmi bezmocnosti a pohltí hráčov napínavým príbehom v ktorom nevyslovené hrôzy čakajú na každom rohu.
    Odhaľte tajomstvo zjednotenej jupiterskej spoločnosti
    • Hra The Callisto Protocol, zasadená na Jupiterov mŕtvy mesiac Callisto v roku 2320 zasadí hráčov do role Jaxoba Lee, väzňa v Black Iron. Keď sa mesiac kvôli záhadnej epidémii ocitne v chaose, musí Jacob čeliť svojim najtemnejším obavám a poraziť krvilačné stvorenia, ktoré ho prenasledujú, zatiaľ čo bude odhaľovať temné záhady v srdci mocnej Zjednotenej jupiterskej spoločnosti.
    Ovládnite brutálne strategické súboje
    • The Callisto Protocol vyzve hráčov, aby ovládli strhujúcu kombináciu kontaktného aj streleckého súboja, vrátane gravitačnej zbrane, s ktorých pomocou kedysi dozorci z Black Iron ovládali väzeňské obyvateľstvo. Hráči budú nútení postaviť sa groteskným súperom pekne z blízka, usekávať im končatiny, odstreľovať im nohy a kreatívne používať všetko, čo budú mať k dispozícii, aby prežili každý stret na život a nasmrť.
    Prežite izoláciu na Jupiterovom mŕtvom mesiaci
    • Callisto, jedno z najnebezpečnejších, najizolovanejších prostredí vo vesmíre, zhliada na Jacobov zúfalý boj o prežitie. Hráči musia bojovať nie len s hrôzami väznice Black Iron, ale tiež proti storočia starým tajomstvám, ktoré zužujú Jupiterov dlho mŕtvy mesiac, a to na povrchu i pod ním.
Day One Edition obsahuje:
  • Plná hra The Callisto Protocol
  • Skin pre postavu Retro Prisoner
  • 2 skiny pre zbraň Retro Prisoner
  • Contraband Pack (iba pre PlayStation 4 a 5)

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách