The Dark Eye: Drakensang Rieka času CZ (Zlatá edícia) PC DVD

19,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 203692
dtpCZ titulky

The Dark Eye: Drakensang Rieka času CZ (Zlatá edícia) [PC DVD]



Obsahom balenia sú hry Drakensang: Rieka času CZ a Drakensang: Phileassonovo tajomstvo CZ.


Drakensang: Rieka času CZ
Nový príbeh z RPG sveta Drakensang, ktorý prináša množstvo inovácií a nové herné mechanizmy, ktoré potešia hráčov predošlej hry, rovnako ako úplných nováčikov.
Príbeh hry Vás zavedie 23 rokov späť pred udalosti pôvodnej hry, kde sa vžijete do úlohy mladého žiaka a vydáte sa k rieke mesta Nadoret, ku ktorej sa vzťahujú mnohé mýtické legendy. Na rozdiel od svojho predchodcu, prináša Rieka času množstvo zvratov a každou lokalitou zmeníte svoj pohľad na herný svet. Na základe rozhodnutia, ktoré urobíte, sa dočkáte nových príležitostí a questov. Taktiež život na lodi Vám umožní zažiť širokú škálu nových úloh. Pribudli tiež dve nové postavy, veľa nových nepriateľov i príšer a rovnako tak nové vybavenie.

Drakensang: Phileassonovo tajomstvo CZ
Datadisk pre vydarené RPG Drakensang: Rieka času, ktorý prináša do hry novú epickú kapitolu, ktorá priamo nadväzuje na najnovšiu prepracovanú kampaň stolovej hry. Začína tak ďalší príbeh jednej z najznámejších postáv z tohto sveta, Asleifa Phileassona Foggwulfa, ktorý kvôli stávke podnikol cestu okolo celej Aventurie. A po jeho boku čaká dobrodružstvo tiež Vás. Nasledujte Phileassona na tajomné miesto, kam už po dobu 3000 rokov nevkročila ľudská noha!

  • Nové mocné zbrane a predmety.
  • Nová monštrá prinášajúce nové výzvy.
  • Nové mapy s unikátnym prostredím.
  • Niekoľko nových unikátnych postáv.
  • Množstvo nových úloh.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách