The Eternal Cylinder Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Eternal Cylinder - PS4The Eternal Cylinder - XBOX ONE
39,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 453962
AceEN dabing

The Eternal Cylinder [PS5]

O hre

The Eternal Cylinder je mimoriadne dobrodružstvo so vstupom do živého mimozemského sveta – teraz so skvelým režimom výkonu 4K pri 60 snímkach za sekundu a exkluzívnymi aktivitami pre PlayStation 5, haptickou odozvou Dual Sense a adaptívnymi spúšťačmi!

Ovládajte stádo rozkošných tvorov nazývaných Trebhums a preskúmajte zvláštny mimozemský svet plný exotických foriem života, surrealistických prostredí a neustálej hrozby Valca, obrovskej rolujúcej štruktúry starovekého pôvodu, ktorá drví všetko, čo jej stojí v ceste.

Vaši Trebhumovci začínajú svoju cestu na konci prirodzeného potravinového reťazca. Môžu však mutovať a vyvíjať nové fyzické vlastnosti a schopnosti tým, že jedia rôzne druhy flóry a fauny. Objavte a prispôsobte si desiatky mutácií, vrátane nových traverzálnych zručností, ako je lietanie a plávanie, aby ste dosiahli nové oblasti, a nové zmysly, ktoré vám pomôžu prekonať nové hádanky, výzvy a nebezpečenstvá.

The Eternal Cylinder ponúka jedinečný ekosystém, v ktorom existuje umelá inteligencia tvorov, ničenie sveta v reálnom čase, organické skúmanie, čo poskytuje nezabudnuteľný herný zážitok.


Kľúčové vlastnosti

  • Nezabudnuteľný mimozemský svet na preskúmanie
    Hráči musia preskúmať nádherný svet, ktorý je plný nezabudnuteľných výhľadov a jedinečných krajín, v ktorých je na každom rohu niečo nové.

  • Vyriešte staroveké záhady
    Preskúmajte svet a objavte obrovské množstvo náročných hádaniek, ktoré musíte vyriešiť a prekonať.

  • Deštrukcia sveta v reálnom čase
    Všetko na svete môže byť Večným valcom zničené v reálnom čase, takže hráči sa musia neustále vyhýbať jeho deštruktívnej ceste, aby prežili a zároveň obdivovali vizuálnu nádheru jeho božskej sily.

  • Zostavte si svoju vlastnú mimozemskú rodinu
    Vybudujte nomádske stádo jedinečných mimozemských tvorov nazývaných Trebhums. Ovládajte stádo, ktoré sa môže rozrásť až na viac ako 20 členov, a naplňte každého z nich vlastnými jedinečnými mutáciami a súbormi zručností.

  • Jedinečný systém mutácií
    Odomknite jedinečné nové zručnosti konzumáciou prírodných jedlých látok, ktoré obývajú herný svet. Experimentujte s obrovským množstvom ovocia, flóry a mimozemských tvorov, aby ste odomkli nové schopnosti a možnosti hry.

  • 50+ mutácií na objavenie
    Objavte a odomknite viac ako 50 jedinečných mutácií, z ktorých každá poskytuje nové herné možnosti.

  • Trebhum pre každého
    Vychutnajte si bohatú škálu dizajnov Trebhum, pretože jednotlivé mutácie sa navzájom kombinujú a vytvárajú prekvapivé nové stvorenia. To umožňuje vášmu stádu pokračovať vo vývoji pri objavovaní nových oblastí.

  • Pútavý príbeh
    The Eternal Cylinder obsahuje hlboký a pútavý príbeh, ktorý môžu hráči odhaliť, zatiaľ čo pokračujú v objavovaní mimozemského sveta. Hra skúma témy rodiny, dedičstva a trvalú silu vedomostí.

  • Vrstvené prežitie
    Hráči budú musieť spravovať viacero vrstiev zdrojov, aby boli schopní prežiť. Patrí medzi ne úroveň hydratácie, rôzne teploty, z ktorých každá má svoj vlastný vplyv a výdrž.

  • Živé a dýchajúce ekosystémy
    Svet The Eternal Cylinder je obývaný viac ako 30 nezabudnuteľnými ručne vyrobenými mimozemskými bytosťami. Tieto stvorenia sa značne líšia veľkosťou a siahajú od tých menších ako Trebhum, až po leviatanov veľkosti mrakodrapov, ktorí dominujú na horizonte. Každý z týchto tvorov má svoj vlastný vyhradený Al a správa sa prirodzeným spôsobom. Hráči sa musia naučiť ich jedinečnému správaniu a objaviť prekvapivé spôsoby, ako využiť prirodzený potravinový reťazec vo svoj prospech a komunikovať s každým tvorom.

  • 4 jedinečné biodómy na preskúmanie
    Každý z nich má svoje vlastné ekosystémy a jedinečné stvorenia na objavovanie.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách