The Evil Within Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Evil Within - PC DVDThe Evil Within - XBOX ONEThe Evil Within - PS3The Evil Within - XBOX 360
Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
18,99 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 223921
BethesdaEN dabing
 
Chceš ušetriť 4 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 14,99 €

The Evil Within [PS4]

Každý zákazník, ktorý si hru predobjedná do dátumu vydania automaticky získava aj DLC The Fighting Chance Pack, ktoré obsahuje lekársky balíček (Medical Kit), brokovnicu (Double-barrel Shotgun), nástroje "Incendiary Agony Bolt" a "Poison Agony Bolt" (pre vysvetlenie lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť...) a zelený gél (nepýtajte sa nás).

The Evil Within DLC The Fighting Chance Pack


Pre 15 najrýchlejších máme pripravený tiež set fotokartičiek s tematikou The Evil Within!

The Evil Within Photoset


Od tvorcov slávnej série Resident Evil prichádza The Evil Within - stelesnenie čistého hororového boja o prežitie. Prežite znepokojivú realitu pri snahe vyslobodiť sa zo zvrátených machinácií, ktoré môžu existovať len v tých najstrašnejších svetoch.

Čeľte zvráteným monštrám a pocíťte skutočný teror, posilnený napínavým osvetlením a animáciami, ktoré sú dosiahnuté pomocou upraveného id Tech 5 enginu.

Detektív Sebastian Castellanos, za ktorého postavu hráte, vyšetruje desivé masové vraždy a spolu s jeho partnermi narazí na tajomnú a mocnú silu. Po tom, čo objaví svojich kolegov mŕtvych, záhadná osoba ho prepadne a on ostane v bezvedomí. Keď sa prebudí, zistí, že už nič nie je ako bývalo, a on je v nepríčetnom svete, kde sa ohavné bytosti túlajú medzi mŕtvymi.

Tvárou v tvár nepredstaviteľným hrôzam sa Sebastian, bojujúci o svoj život, vydáva na desivú cestu, aby objavil to, čo stojí za touto prekliatou situáciou. Holý boj o život prichádza. Napätie a úzkosť dramaticky graduje, zatiaľ čo Vy objavujete tento umučený svet. K dispozícii máte len obmedzené zdroje, a tak si môžete užiť ten najčistejší strach v tejto perfektnej zmesi hrôzy a akcie.

  • Brutálne pasce a zvrátené monštrá - Čeľte nemysliteľným hrôzam a krutým pascám v boji o prežitie proti drtivej presile. Obráťte zlo proti sebe využitím rovnakých diabolských zariadení proti drvivej prevahe smrteľných monštier.
  • Neznáme hrozby v neistom svete - Mysteriózny a zvrátený svet, ktorý sa mení a blúzni okolo Vás.
  • Nová tvár hororu - Precízne vytvorené prostredia, hororové napätie a intrigujúci príbeh sa spojili v jednom hlbokom svete, ktorý Vás privedie až na pokraj zdesenia. Prežite skutočný des a hrôzu v príbehu, ktorý má jedine The Evil Within.




  • The Evil Within - PS4 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 2 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    2 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotili 2 zákazníci
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách