The Great Ace Attorney Chronicles Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
50,99 €
Cena bez DPH: 42,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 432448
CapcomEN dabing

The Great Ace Attorney Chronicles [NSW]

Ponorte sa do dramatického, ale očarujúceho a vtipného sveta zhromažďovania dôkazov, dedukcií a bitiek v súdnej sieni s týmto dvojbalením dobrodružstiev právnika "nováčika" Ryunosuke.

Oba tituly, ktoré sa odohrávajú na konci 19. storočia v Japonsku a Anglicku, obsahujú 5 epizód záhadných vrážd, naplnených všetkou drámou, smiechom a zvratmi, ktoré ste od Ace Attorney očakávali. Pridajte sa k Ryunosuke Naruhodovi, predchodcovi seriálu Phoenix Wright, ktorý sa pokúša odhaliť tajomstvá medzinárodného zločinu a vyriešiť strašidelne nepríjemný prípad. Čakajú na Vás desiatky hodín advokátskej akcie!

Počas vyšetrovania jednotlivých prípadov, budete hovoriť so svedkami, skúmať dôkazy a stopy a pokúšať sa odvodiť úmysel trestného činu skôr, ako budete pokračovať v súdnej sieni. Na súde budete počúvať svedectvá, viesť krížové výsluchy svedkov a predkladať dôkazy. A samozrejme by to nebola hra Ace Attorney, ak by ste nemohli zakričať "NÁMIETKA!", keď viete, že máte fakty a dôkazy potrebné na vyvrátenie tvrdení prokuratúry a dokázanie neviny Vášho klienta.

Hra obsahuje asistenčnú funkciu pre prípad, že pri vyšetrovaní narazíte na slepú uličku, takže aj keď je to Vaša prvá hra, môžete sa do svojich amatérskych dobroduržstiev pustiť s ľahkosťou. Podarí sa Vám tieto chytré príprady prelomiť?

So zaujímavou záhadou, prekleňujúcou príbehy dvoch hier, je to zatiaľ najpútavejší príbeh v tejto sérii.

The Great Ace Attorney: Adventures

Japonská Ríša - po otvorení svojich brán tlak na kultúrnu transformáciu priniesol na východné ostrovy veľké vlny západného vplyvu. Revolúcia zaplavila zem a život v hlavnom meste bol znepokojivo vzrušujúci. Bolo to obdobie veľkých zmien a našli sa aj takí, ktorých strhol príliv.

The Great Ace Attorney 2: Resolve

Veľká výstava v Londýne - ohromná udalosť, ktorá mala byť oslavným posledným hurikánom 19. storočia. Ale z lesku a slávy posledného úspechu Veľkej Británie sa začala vynárať sila krutých zločinov.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách