The Legend of Heroes: Trails from Zero (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Legend of Heroes: Trails from Zero (Deluxe Edition) - NSW
71,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 444901
NISEN dabing

The Legend of Heroes: Trails from Zero (Deluxe Edition) [PS4]

Kľúčové vlastnosti

  • Vitajte v Crossbell: V tomto ikonickom mestskom štáte sa čoskoro začne vzrušujúci príbehový oblúk vo vesmíre Trails! Zažite bohatý a osviežujúci herný svet, ktorý je plný tajomstiev a dobrodružstiev.


  • Vylepšená taktika: Strategický boj bol vylepšený, výsledkom čoho je bohatá a uspokojivá taktická hrateľnosť. Využite silné schopnosti a tímovú prácu, aby ste prekonali svojich protivníkov!


  • Vaše mesto, váš príbeh: Funkcie ako High-speed a Skip mode vám umožňujú prispôsobiť herný zážitok vašim preferenciám a rýchlo si užiť bitky, aby ste sa mohli sústrediť na okolitý príbeh a udalosti.


Informácie o hre

Zažite Crossbell v tejto vzrušujúcej kapitole zo známej série The Legend of Heroes! Crossbell, miesto prebiehajúceho územného boja medzi Erebonskou ríšou a Kalvardskou republikou, sa vyvinul v prosperujúci mestský štát a jedno z popredných ekonomických centier kontinentu.
Po troch rokoch mimo svojho rodného mesta sa Lloyd Bannings vracia, aby nasledoval kroky svojho zosnulého brata a pridal sa k policajnému oddeleniu Crossbell. Keď však príde, zistí, že bol pridelený do sekcie špeciálnej podpory, novej divízie, ktorá sa zaoberá zvláštnymi úlohami a menšími požiadavkami. Stretáva svojich nových spoluhráčov, medzi ktoré patrí Elie MacDowell, vnučka starostu mesta; Randy Orlando, zženštilý bývalý vojak; a Tio Plato, mladý technický génius.
Hoci ich oddelenie je zosmiešňované médiami a zvyšok CPD sa naňho pozerá cez prsty, Lloyd a jeho priatelia pokračujú v boji za to, aby sa ich mesto stalo lepším miestom. Pritom sa však pomaly stretávajú s kriminálnou korupciou, ktorá zachvátila ich mesto. Netušia, ako hlboko siahajú tiene Crossbell City...
Deluxe edition obsahuje:
  • Základná hra
  • Digital Soundtrack
  • Mini Art Book





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách