The Legend of Heroes: Trails from Zero Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Legend of Heroes: Trails from Zero - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
50,99 €
Cena bez DPH: 42,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 439114
NISEN dabing

The Legend of Heroes: Trails from Zero [PS4]

Vitajte v Crossbell: Začiatok napínavej dejovej línie v univerze Trails o chvíľu začína v tomto ikonickom mestskom štáte! Zažite bohatý a osviežujúci herný svet, ktorý je plný tajomstieva dobrodružstva.

Vylepšené taktiky: Strateigcké boje boli vylepšené, čo prináša bohaté a uspokojujúce hranie. Zozbierajte mocné schopnosti a tímovú spoluprácu, aby ste prekonali svojich nepriateľov.

Vaše mesto, váś príbeh: Vlastnosti ako High-speed a Skip mód umožňujú prispôsobiť si herný zážitok vašim preferenciám a užiť si bitky rýchlo aby ste sa mohli sústrediť na okolité príbehy a udalosti.

Zažite Crossbell v tejto napínavej kapitole zo série The Legend of Heroes! Miesto prebiehajúcich nepokojov o teritórium medzi Erebonijským Impériom a Republikou Calvard sa Crossbell vyvinul v prosperujúci mestský štát a jedno z ekonomických centier kontinentu.

Po troch rokoch mimo domova, sa Lloyd Bannings vracia aby nasledoval stopy svojho mŕtveho brata a pridal sa k polícii Crossbellu. Avšak keď prichádza, zisťuje že bol priradený do Špeciálnej Podpornej Sekcie - novej divízie, ktorá má na starosti zvláštne úlohy a marginálne prosby.

Stretáva nových tímových spoločníkov, medzi ktorými je aj Elie MacDowell, vnučka starostu mesta; Randy Orlando, flirtujúci bývalý vojak a Tio Plato, mladý technický génius.

Aj keď je ich oddelenie zosmiešňované médiami a zvyšok CPD sa nanich pozerá z hora, Lloyd a jeho priatelia pokračujú v boji, aby zo svojho mesta urobili lepšie miesto. Ako tak však robia, pomaly sa stretávajú s korupciou, ktorá ovláda ich mesto. Ani netušia, ako ďaleko siahajú tiene Crossbell City...


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách