The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
48,99 €
Cena bez DPH: 40,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 419540
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetriť 9 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 39,99 €

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD [NSW]

Objavte pôvod Master Sword v The Legend of Zelda: Skyward Sword HD pre konzolu Nintendo Switch!

Táto videoherná klasika - pôvodne vydaná v roku 2011 na Nintendo Wii, bola vylepšená pre Nintendo Switch. Tešiť sa môžete na plynulejšie pohybové ovládanie aj novo pridané ovládanie pomocou klasických tlačidiel.

V príbehu zasadenom na počiatok časovej línie The Legend of Zelda sa Link vydáva na cestu do sveta, ktorý sa nachádza medzi mrakmi a veľkým neznámom s cieľom nájsť svoju kamarátku z detstva, Zelda. S pomocou svojho verného meča a štítu musia čeliť silným nepriateľom, riešiť zapeklité hádanky a vznášať sa cez oblohu vďaka obrovskému vtákovi Loftwingovi v tomto epickom dobrodružstve.

Ovládače Joy-Con sa stanú vašim mečom a štítom. Švihnite pravým Joy-Con ovládačom a Link švihne svojím mečom. Ľavý Joy-Con zase poslúži ako štít, ktorý vás ochráni pred útokmi nepriateľov. Podobné pohyby môžu byť využité pri používaní luku či hádzaní bômb. Vôbec prvýkrát si toto dobrodružstvo môžete užiť s tlačidlovým ovládaním, ktoré umožňuje odohrať celú hru v handheld režime a aj na konzolu Nintendo Switch Lite.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách