The Quarry Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Quarry - PS5The Quarry - Xbox Series X|SThe Quarry - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 444118
2KEN dabing

The Quarry [PS4]

Zatiaľ čo slnko zapadá v posledný deň letného tábora, mladí vychovávatelia z Hackett’s Quarry usporadúvajú oslavný večierok. Žiadne deti, žiadni dospelí, žiadne pravidlá.

O hre

Váš príbeh, ich osud
  • Odvážite sa pozrieť, čo je za tými padacími dverami? Preskúmate tie výkriky, ktoré sa ozývajú z lesa? Zachránite priateľov, ale bo radšej zúfalo utečiete? Každé veľké aj malé rozhodnutie bude mať vplyv na príbeh a rozhodne o tom, kto prežije.
Ohromujúci filmový zážitok
  • Špičková mimika tvárí a filmové techniky nasvietenia, skombinované s neuveriteľnými výkonmi ikonickej súpisky hollywoodskych talentov, vdychujú život hrôzam z Hackett’s Quarry počas napínavej filmovej jazdy.
Užite si strach s priateľmi
  • Vložte dôveru až do siedmich priateľov v online hre, zatiaľ čo pozvaní hráči sa budú pozerať a hlasovať o kľúčových rozhodnutiach a budú tvoriť príbeh, na ktorom sa podieľa celá skupina! Alebo hrajte spoločne v skupinovom kooperatívnom hororovom zážitku z pohovky, keď si každý hráč vyberie jedného vychovávateľa a ovláda jeho činy.
Prispôsobte si zážirok
  • Nastaviteľná obtiažnosť všetkých herných prvkov umožňuje hráčom všetkých úrovní schopností, aby si užili horor. A pokiaľ sa radšej pozeráte, než hráte, vďaka filmovému režimu si budete môcť užiť The Quarry ako strhujúci filmový thriller. Zvoľte si, ako chcete, aby váš príbeh dopadol, relaxujte a vychutnávajte si popcorn medzi všetkými tými výkrikmi.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách