The Sims 3 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Sims 3 - XBOX 360
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 4400
ElectronicEN dabing

The Sims 3 [PS3]



V The Sims 3 sa život Vašich Simíkov už netočí len okolo ich domu. Otvorte im dvere a objavujte s nimi možnosti nového mesta. Všetci Simíci – a teda i Vaši susedia, kolegovia v práci a priatelia – majú charakteristické povahy. So susedmi sa môžete stretnúť, keď si idete ráno zabehať, najlepší kamarát Vás pozve k sebe domov na večeru, s rodinou strávite slnečný deň v parku, alebo vezmete svoj nový objav na romantický piknik na pláži v žiari zapadajúceho slnka.

Vytvorte si Simíov, ktorí vyzerajú ako Vy, alebo Vaši známi. Úplne nový nástroj Vytvor si Simíka sa ovláda veľmi jednoducho a je výkonnejší, než kedykoľvek predtým. Jeho prostredníctvom si podľa vlastných predstáv upravíte nielen Simíkov vzhľad, ale tiež jeho povahové rysy. Pohrajte si s každým detailom Simíkovej tváre, upravte farbu jeho vlasov, vyberte odtieň pleti a určite mnoho ďalších rysov tak, aby na konci vznikla realisticky vyzerajúca postava. Potom ju oblečte podľa poslednej módy a prípadne pridajte make up a rôzne doplnky. Štíhli, plnoštíhli, svalnatí a všetko možné medzi tým – tvorenie Simíkov nebolo ešte nikdy tak jednoduché!

Pomocou revolučného systému povahových vlastností sformujte charakter svojich Simíkov. Na výber máte z desiatok rôznych rysov, pričom je možné vzájomne kombinovať až päť naraz a vytvoriť tak pestrý zástup obyvateľov Vášho okolia. Urobíte idealistického a tvorivého snílka, ktorý čas od času v záchvate bezhlavej odvahy rád zariskuje? Alebo snáď chladné, ale zároveň krásne dievča z vyšších vrstiev, ktorej najväčším tajomstvom je skrytá genialita? Je to len vo Vašich rukách.

Voľne a slobodne navrhujte a budujte domovy svojich Simíkov a postavte si celé vlastné štvrte. K dispozícii máte nekonečné varianty vnútorného zariadenia. Vyberte si každý mysliteľný vzor pre nábytok. Dajte všetkému vybaveniu domácnosti rovnaký vzhľad a farbu, alebo ich premiešajte a dajte vzniknúť vlastnému štýlu. Možnosti pre vybudovanie domova snov pre Vašich Simíkov sú nekonečné.



  • Objavujte živé okolité prostredie.
  • Vytvárajte jedinečných Simíkov.
  • V domovoch Vašich Simíkov upravujte, čo Vás napadne.
  • Nové realistické osobnosti.
  • Nový herný systém.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    The Sims 3 - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 3 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    3 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotili 3 zákazníci
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách