The Sims 4: Stredná škola CZ PC

39,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 447889
ElectronicCZ titulky

The Sims 4: Stredná škola CZ [PC CIAB]

Datadisk vyžaduje voľne stiahnuteľnú zakladnú hru The Sims 4!
Práve zvoní na hodinu! Staňte sa dobrými (alebo zlými) študentmi, zúčastnite sa mimoškolských aktivít, vyžívajte sa v estetike, udávajte trendy, hľadajte svoju identitu a buďte teenagerov so všetkým všade v rozšírení The Sims 4 Stredná škola!

O hre

Vychutnajte si všetky tie veľké zážitky, ktoré k tomuto obdobiu patria: školský ples, žartíky, experimentovanie s identitou a trendy a utváranie nových (ne)priateľstvo pri mimoškolských aktivitách. Pred maturitou toho stihnete celú kopu – teenageri môžu chodiť na hodiny, komunikovať s učiteľmi, a dokonca si zarábať ako štýloví influenceri alebo streameri!

Vlastnosti:

  • ZAŽITE STREDNÚ ŠKOLU
    Okúste všetky slasti a strasti stredoškolskej dochádzky. Choďte na hodiny, zoznamujte sa s učiteľmi, vyrazte posedieť do jedálne a tiež si vyzdobte skrinku. Nezabudnuteľné spomienky tak vytvoríte, až sa budete s kamarátmi po škole túlať ulicami.
  • VEĽKÉ TEENAGÉRSKE OKAMŽIKY
    Pretancujte celú noc na školskom plese a oslávte úspešnú maturitu s rodinou a kamarátmi (teda ak si budete usilovne robiť domáce úlohy). Okrem týchto jedinečných okamihov si Simíkovia tiež nájdu celoživotných kamarátov, ostatní tínedžeri ich pozvú na rande, zúčastnia sa mimoškolských aktivít, stanú sa členmi rôznych tímov a budú si užívať jazdu na horskej dráhe, ktorej sa hovorí puberta.
  • NEDRŽTE SA ZAUJATÝCH KOĽAJÍ
    Stredná škola dáva priestor na sebaobjavovanie! Nájdite odvahu pozvať na schôdzku niekoho, do koho ste sa zabuchli, alebo v sebe objavte guráž ísť za školu (ale nenechajte sa pri tom pristihnúť). Simovia tínedžeri budú objavovať, čo majú a nemajú v obľube, a budú mať aj nové príležitosti páchať neplechu. Žartíky a vychádzky po zotmení ale môžu mať následky, tak si dajte pozor, nech vás nepristihnú.
  • OBJAVTE SVOJ ŠTÝL
    Zariaďte si svoju izbu podľa svojho, vytvárajte outfity z oblečenia navrhnutého predajcovi z Depopu a staňte sa simfluencery. Násťroční Simíkovia môžu zarábať predajom outfitov a propagácií štýlov, ktoré navrhnú na Trendi, a ani kvôli tomu nemusia vychádzať zo svojich izieb, ktoré sú interaktívnejšie ako keď skôr. Používajte notebook, prečítajte si v posteli knižku alebo sa pustite do vankúšovej bitky!

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách