The Smurfs: Mission Vileaf PS5

Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
22,99 €
Cena bez DPH: 19,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 434354
Microids

Doporučené produkty (1)

The Smurfs: Mission Vileaf [PS5]

Naši milovaní priatelia Šmolkovia musia opäť nájsť spôsob, ako sa vyhnúť zlým Gargamelovým plánom! Vo svojom temnom laboratóriu zlý čarodejník Gargamel objavil vzorec, ktorý mu umožnil vytvoriť zlú rastlinu s názvom Vileaf. Táto rastlina produkuje semená „Viletrap“, ktoré môžu Šmolkov prilákať a uväzniť vo vegetačných pasciach! Tieto rastliny Viletrap sú však tiež veľkým nebezpečenstvom pre les, pretože sú vysoko toxické, najmä pre polia sarsaparilly!

Pre túto veľmi dôležitú misiu prevezmú hráči kontrolu nad tímom, v ktorom sú Hefty, Smurfette, Brainy a Chef! Naši hrdinovia sa môžu spoľahnúť na veľmi šikovný nástroj, Smurfizer, revolučný vynález od Handy Smurf. Smurfizer umožňuje Šmolkom zbaviť sa nepriateľov, s ktorými sa stretnú, uzdraviť rastliny postihnuté Vileafom, ako aj vyskočiť vyššie, kĺzať vzduchom alebo sa potápať.

  • Vydajte sa na úplne novú cestu s jedinečnou a ľahko uchopiteľnou hrateľnosťou.
  • The Smurfs - Mission Vileaf osloví všetky profily hráčov, fanúšikov roztomilých postavičiek alebo fanúšikov platformy 3D, či už sú to začiatočníci alebo skúsení hráči.
  • Jedinečný zoznam! Prevezmite kontrolu nad 4 symbolickými Šmolkami: Šmolkout, Hefty, Brainy a Šéfkuchár.
  • Váš Smurfizer do-it-all vám umožní nielen liečiť poškodené rastliny, ale vďaka mnohým funkciám vám tiež uľahčí postup v hre!
  • Vyskočte vyššie, kĺzajte sa, potápajte sa a prekonajte všetky prekážky, s ktorými sa stretnete!
  • Platformová adventúra s veľkým A! Preskúmajte každý kút 5 svetov a nájdite si cestu cez úrovne, aby ste pozbierali všetky ingrediencie a pripravili protilátku, ktorú les zúfalo potrebuje!
  • Oživte dedinu Šmolkov! Nájdite počas cesty užitočné veci na vylepšenie svojho Smurfizera a snažte sa prinavrátiť dedine Šmolkovcov jej bývalú slávu!




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách