Theatrhythm Final Bar Line Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Theatrhythm Final Bar Line - NSW
Cena s DPH
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 456583
SquareEN dabing

Theatrhythm Final Bar Line [PS4]

Rytmická akčná RPG hra plná 385 starostlivo vybraných hudobných skladieb z celej série FINAL FANTASY.

Kľúčové vlastnosti

  • Hudba FINAL FANTASY sa tu spája
    Zahŕňa obľúbené skladby z celkovo 46 rôznych hier, ktoré obsahujú najnovšiu hudbu od FFI až po FFXV v hlavnej sérii, ako aj prerábky, vedľajšie produkty a rôzne CD so soundtrackmi. Prežite znovu napínavé bitky a vzletné emócie spolu s podmanivou hudbou a videom.

  • Vrhnite sa do rytmu
    Stlačte tlačidlá v súlade s hudbou, aby ste zodpovedali spúšťačom pohybujúcim sa po obrazovke na 3 rôznych typoch javiska. Vďaka ľahko naučiteľným ovládacím prvkom a štyrom rôznym nastaveniam obtiažnosti môže ktokoľvek okamžite skočiť a zabaviť sa. Podporuje tiež zdieľanie hry pomocou ovládača Joy-Con.

  • Online multiplayer až pre 8 hráčov
    Predstavujeme búrlivé online multi bitky, kde všetci hrajú spolu! Zasahujte do plánov ostatných hráčov a šikovne využite svoje schopnosti Burst, aby ste otočili karty a dosiahli víťazstvo. Po skončení bitky si nezabudnite vymeniť ProfiCards!

  • Poskladajte si párty svojich snov s celkovo 104 postavami
    Zoznámte sa s roztomilými verziami mnohých klasických postáv a príšer zo série, keď sa popri rytmickej akcii odohrávajú vzrušujúce RPG bitky. Zhromaždite a posilnite svoj tím, aby ste porazili ďalšiu fázu.

  • Vychutnajte si hudbu a video vo svojom voľnom čase
    Hra obsahuje aj režimy hudobného prehrávača a divadla, ktoré vám umožnia pohodlne sa usadiť a vychutnať si nazbierané skladby a filmy bez rytmickej hry.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách