This War of Mine: The Little Ones Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA This War of Mine: The Little Ones - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
15,99 €
Cena bez DPH: 13,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 344020
DeepEN dabing

This War of Mine: The Little Ones [PS4]



Raz za čas žáner definujúci herný titul rozbije formu a vytiahne Vás von z pohodlnej zóny tuctového hrania. This War of Mine bol jedným z nich. Oceňovaný a kritikou oslavovaný po celom svete. Nový This War of Mine: The Little Ones Vás má opäť inšpirovať.

Novinkou v tomto mixe prežitia a manažmentu ľudí/zdrojov je pridanie príbehu detí. Chráňte a starajte sa o tých najmenších, ktorí musia žiť vo vojnou zničenej krajine, ako to len deti dokážu. Učte ich a vzdelávajte a vytvárajte citové väzby v boji o prežitie v tomto drsnom svete a jedinečnom príbehu.

Hra This War of Mine: The Little Ones prináša drsný, dramatický a často provokujúci zážitok z vojny. Nie však z pohľadu elitného vojaka, ale z pohľadu skupiny civilistov, ktorí sa snažia prežiť. Bojujúc s nedostatkom potravín, s obmedzenými, alebo žiadnymi zdravotníckymi potrebami a neustálym nebezpečenstvom z okolitého sveta musíte robiť rozhodnutia, ktoré rozhodnú o živote, alebo smrti, aby ste sa dožili nasledujúceho dňa.

Tempo hry diktuje cyklus striedania dní a nocí. Počas dňa Vám bránia v opustení bezpečného útočiska skrytí ostreľovači. To znamená, že sa musíte sústrediť na starostlivosť o skupinu civillistov a udržať útočisko ukryté a na tvorbu predmetov, ktoré ľudia potrebujú na prežitie počas vojny. V noci si môžete zvoliť jednu osobu a prehľadávať rôzne miesta, pričom môžete nájsť predmety, ktoré by mohli pomôcť celej skupine zostať nažive. Pokúste sa ochrániť všetkých, alebo niekoho obetujte, aby ste prekonali útrapy. Počas vojny neexistujú žiadne dobré, alebo zlé rozhodnutie, existuje len vôľa prežiť.



  • Inšpirovaná skutočnými udalosťami, drsnými, realistickými a pútavými.
  • Veďte skupinu civilistov a pomôžte im prežiť vojnu, pričom majú Vaše voľby dopad na každú osobu.
  • Vyrábajte predmety ako sú zbrane, alkohol, postele a kachle, hračky a ďalšie.
  • Robte neľútostné a emocionálne rozhodnutia na život a na smrť, pričom niekedy je najťažšou voľbou samotná voľba.
  • Vyberte si, či chcete hrať v náhodnom svete a postavami pri každom spustení novej hry, zahrať si vopred definované scenáre, alebo si dokonca vytvoriť svoje vlastné scenáre a postavy!
  • Unikátna štylizovaná grafika, ktorá zvyšujú reálny pocit.
  • Obsahuje pôvodnu hru This War of Mine plus exkluzívny obsah Child Survivors a všetok už vydaný sťahovateľný obsah.
  • Optimalizované konzolové ovládanie Vám teraz dáva priamu kontrolu nad preživšími.






  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách